Νέο εργοστάσιο για Dongfeng Peugeot Citroen

Η Dongfeng Peugeot Citroen Automobile εγκαινιάζει το νέο της εργοστάσιο έχοντας φιλόδοξα πλάνα

  • -
  • -

Ένα νέο εργοστάσιο στην Εστιάζοντας στην Chengdu της Κίνας εγκαινίασαν οι Peugeot Citroen με τη Dongfeng συνεργάτιδα εταιρεία τους στην Ασία. Χτίστηκε σε δύο χρόνια, αυτό είναι το τέταρτο εργοστάσιο της DPCA (Dongfeng Peugeot Citroen Automobiles) και θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη της γκάμας με έμφαση στην κατασκευή SUV που θα πατάνε στην πλατφόρμα EMP2 του ομίλου PSA.

«Αυτό το νέο εργοστάσιο θα μας επιτρέψει να διευρύνουμε τη γκάμα μας στην γρήγορα αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες της κινεζικής αγοράς. Αυτή η κίνηση αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο βήμα για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και περιλαμβάνουν την παρουσίαση 20 νέων μοντέλων στην Κίνα μέχρι το 2021 και να ξεπεράσουμε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις μέχρι το 2018» δήλωσε ο Carlos Tavares, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου PSA.

Χρησιμοποιώντας ένα ευέλικτο σύστημα παραγωγής που τους επιτρέπει την «κλειστή» συνεργασία με τους άμεσους προμηθευτές, το νέο εργοστάσιο στη Chengdu έχει δυνατότητα παραγωγής που αγγίζει τα 300.000 οχήματα. Σε αυτά περιλαμβάνεται και το νέο Peugeot 4008 που έχει προγραμματιστεί να βγει στην παραγωγή μέσα στο Νοέμβριο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...