Στιλάτα «καλούδια» από τη Mercedes-AMG

Στιλάτα gadget και δώρα για τους λάτρεις της Mercedes-AMG

  • -
  • -

Καπέλο AMG GT

Προστασία με στιλ

Ένα καπέλο δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Προσφέρει στιλ σε αυτόν που το φοράει, κάθε εποχή. Πόσο μάλλον όταν αυτό το καπέλο, τύπου jockey προέρχεται από την Mercedes-AMG. Το εξωτερικό υλικό είναι από 100% νάιλον και προφανώς καθιστά το καπέλο αδιάβροχο. Το εσωτερικό διακρίνεται για τη βελούδινη αίσθηση, χάρη στην επένδυση από 100% βαμβάκι που έχει χρησιμοποιηθεί. Οι αισθητικές πινελιές που κάνουν το συγκεκριμένο καπέλο να ξεχωρίζει είναι το μικρό κομμάτι που παραπέμπει σε ανθρακόνημα, καθώς και η κίτρινη γραμμή στην κορυφή του γείσου. Επίσης, στο εμπρός μέρος έχει ραφτεί το λογότυπο της AMG, ενώ στο πίσω το GT. Το κόστος του καπέλου της AMG GT είναι στα 36 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ.

 

Πορτοφόλι AMG

Για να ταιριάζει με την καμπίνα της AMG σου

Όταν είσαι ιδιοκτήτης μια Mercedes-AMG πρέπει να έχεις και ένα πορτοφόλι που να ταιριάζει με το όχημα. Σωστά; Γι’ αυτό και η AMG λανσάρει ένα ξεχωριστό πορτοφόλι, το οποίο είναι φτιαγμένο από μαλακό και υψηλής ποιότητας δέρμα. Σχεδιαστικά ξεχωρίζει από τον ραφτό καμβά με «ρόμβους», που θυμίζει το δερμάτινο σαλόνι μιας AMG, ενώ το λογότυπο είναι γραμμένο επάνω σε μεταλλική πλακέτα. Στο εσωτερικό του συναντάμε θήκη για κέρματα, δύο θήκες για μικρά σημειώματα, 7 θήκες για κάρτες και 4 ακόμα μεγαλύτερες θήκες. Οι διαστάσεις του είναι 12 x 9,2 x 1,5 εκατοστά και κατασκευάζεται στη Γερμανία. Η τιμή για το ξεχωριστό αυτό αντρικό πορτοφόλι είναι 131,8 ευρώ και η παραγγελία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από ΕΔΩ.

 

Παζλ AMG GT

“Έργο τέχνης” 200 κομματιών

Ένα πάζλ, τόσο για παιδιά από 8 ετών όσο και για… ενήλικες που νιώθουν ακόμα παιδιά, προσφέρει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα η Mercedes-AMG. Το παιχνίδι αποτελείται από 200 κομμάτια και απεικονίζει τη Mercedes-AMG GT, η οποία φέρει την κλασική κίτρινη απόχρωση. Η συσκευασία έχει διαστάσεις 333 x 230 x 36 mm, ενώ όταν το έργο τέχνης ολοκληρωθεί, το πάζλ έχει μήκος 470 και ύψος 330 mm. Φυσικά, μία καλή ιδέα είναι να τοποθετηθεί σε μεγάλη κορνίζα και να διακοσμεί έναν τοίχο του σπιτιού ή του γραφείου σας. Η τιμή του είναι 16,5 ευρώ και η παραγγελία μπορεί να γίνει από ΕΔΩ.

 

Θήκη για iPhone 6/6s

iPhone με πολλά… άλογα

Το iPhone είναι από τα πιο δημοφιλή smartphone. Το κινητό της Apple είναι για κάποιους ένα… κόσμημα, γι’ αυτό και θα πρέπει να το προστατέψουν με μία σπέσιαλ θήκη. Η Mercedes-AMG προσφέρει μία μαύρη σκληρή θήκη για τα iPhone 6 και 6s, που τα προστατεύει από χτυπήματα και γρατζουνιές. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η σιλουέτα μιας AMG GT, ενώ φέρει σε εμφανές σημείο και το λογότυπο της μάρκας. Φυσικά, είναι ανοιχτά τα «ζωτικά» σημεία του κινητού, όπως είναι η θύρα φόρτισης, η υποδοχή των ακουστικών, το κουμπί σίγασης και το power button. Η θήκη προσφέρεται από την AMG έναντι 40,5 ευρώ και μπορεί κανείς να την παραγγείλει από ΕΔΩ.

 

Παιδικό καπέλο AMG

Χαριτωμένο & “γκαζιάρικο”

Επειδή είναι σίγουρο πως το βλαστάρι σας θα ζηλέψει το καινούργιο σας καπέλο AMG GT, η Mercedes-AMG προσφέρει και μία παιδική εκδοχή του jockey. Για τα πιτσιρίκια έρχεται όμως σε μία χαρούμενη τριχρωμία λευκού, κόκκινου και μαύρου, ενώ φέρει και αυτό την ανθρακονημάτινη πινελιά επάνω στο γείσο. Όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά παρέχει και την ανάλογη προστασία τόσο από τον αέρα όσο και από τον ήλιο. Το εσωτερικό του είναι από 100% βαμβάκι ώστε να κρατάει δροσερό και άνετο το κεφάλι του παιδιού, ενώ το μέγεθος ρυθμίζεται με ευκολία από το κλιπ στο πίσω μέρος. Το λογότυπο AMG βρίσκεται στο εμπρός μέρος σε μαύρη ραφή και η τιμή του είναι 35,3 ευρώ. Η παραγγελία μπορεί να γίνει από ΕΔΩ.

 

Σπορ σακβουαγιάζ AMG

Πρακτική και στιλάτη, για όλες τις χρήσεις

Το σακβουαγιάζ της Mercedes-AMG έρχεται για να εκπληρώσει τις ανάγκες του γυμναστηρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρήση επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της. Είναι πρακτικό και κατασκευασμένο από PVC, κάτι που το κάνει παράλληλα πολύ ανθεκτικό. Εκτός από τον κεντρικό μεγάλο χώρο, υπάρχουν και οι τρεις εξωτερικές θήκες. Αισθητικά ξεχωρίζει από τις κίτρινες λωρίδες και στο πλαϊνό μέρος φέρει με μαύρη ραφή το λογότυπο της μάρκας. Οι διαστάσεις της τσάντας είναι 67x35x35 εκατοστά και η τιμή της είναι στα 210,5 ευρώ. Η παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί από ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...