MV Agusta με γεύση από… Zagato

Μια φουτουριστική superbike που όλοι θα γλυκοκοιτάξουμε...

  • -
  • -

Η MV Agusta δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την F4Z Superbike, η οποία σχεδιάστηκε από κοινού με τον οίκο Zagato. Η επίσημη αποκάλυψη σε παγκόσμιο επίπεδο θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου και αφορά μία μοτοσικλέτα με φουτουριστικές γραμμές που προέρχονται από το… μέλλον.

Μόνο εντυπωσιακή μπορείς να χαρακτηρίσεις τη μοτοσικλέτα, που ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία των αγωνιστικών μοτοσικλετών με την ιδιαίτερη «στρογγυλεμένη» πινελιά της Zagato. Το εμπρός φανάρι "σκεπάζεται" από το fering της μηχανής, το οποίο συνεχίζει να καλύπτει όλο το υπόλοιπο σώμα της. Χωρίς να υπάρχουν ακάλυπτα σημεία, η F4Z δεν επιδεικνύει το μοτέρ που μπορεί να εφοδιάζεται ανάμεσα από τα πόδια του αναβάτη. Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει κάτι για να δούμε, μιας και η ουρά της μοτοσικλέτας αποτελείται μόνο από τη σέλα τύπου Café Racer.

H MV Agusta δεν ανακοίνωσε για το αν το συγκεκριμένο μοντέλο προχωρήσει στην παραγωγή, ωστόσο μας δίνει μια εικόνα για τη σχεδιαστική τάση που θα ακολουθήσουν οι μελλοντικές μοτοσικλέτες της φίρμας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...