Dronekhana: Ένα ακόμα τρελό βίντεο από τη Ford

Τα drones πρωταγωνιστούν και κάνουν μια τρελή πτήση πολύ κοντά στα μοντέλα της Ford

  • -
  • -

Σε αυτό το βίντεο της Ford πρωταγωνιστούν τα drone που κάνουν μια τρελή πτήση δίπλα στα κορυφαία μοντέλα της φίρμας. Το Dronekhana γυρίστηκε στις εγκαταστάσεις της Ford στην Κολωνία, όπου διοργανώθηκε η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση διαδραστικών παιχνιδιών Gamescom. Οι δεξιοτέχνες των drones, Luke Bannister και Brett Collis πιλοτάρουν τα drones τους κάτω από ένα Ranger pickup και μέσα από ένα B-MAX με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών.

Δείτε λοιπόν δύο από τους καλύτερους χειριστές drone του πλανήτη να κάνουν μία μοναδική κούρσα μετ’ εμποδίων που περιλαμβάνει ένα Focus RS να ντριφτάρει, μία Ford Mustang να βγάζει καπνούς και ένα ρομπότ. Οι Luke Bannister και Brett Collis «οδηγούν» τα drones τους με τη βοήθεια ειδικών γυαλιών (που παρέχουν άμεση ορατότητα εν πτήσει) κάτω από ένα Ranger και μέσα από ένα B-MAX.  36 κάμερες GoPro παρακολουθούν τα drones δημιουργώντας καθηλωτικές στιγμές δράσης που παραπέμπουν στην ταινία του 1999, The Matrix.

«Βασικά είναι σαν να βρίσκεσαι στο cockpit. Ήταν δύσκολη κούρσα και είχαμε μερικές αναποδιές, αλλά τουλάχιστον η Mustang είναι μια χαρά και αυτό είναι που μετράει,» δήλωσε ο 16χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής Drone Prix, Luke Bannister, που ολοκλήρωσε την κούρσα παρέα με τον ομόσταυλό του στην Tornado XBlades team και συμπατριώτη του Βρετανό, Brett Collis, 22 ετών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...