Πόσο του κοστίσε η κατοχή μιας Ferrari F430; (video)

Δύο χρόνια κάτοχος και του κόστισε σχεδόν 5.000 δολάρια

  • -
  • -

Στο πρόσφατο βίντεο του «leviathan» δηλώνει ότι είναι κάτοχος μιας Ferrari F430 εδώ και δύο χρόνια και αυτά που έχει πληρώσει για το αυτοκίνητο είναι 5.412 δολάρια. Όπως μας εξηγεί από την προσωπική του εμπειρία, δεν χρειάζεται να ακούσεις τι λένε οι «ειδικοί» youtubers, μιας και δεν γνωρίζεις την χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας στο supercar του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι ήθελε ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει από το μέρος Α στο μέρος Β και να γυρνάει ξανά στο μέρος Α. Ήθελε όμως ένα εξωτικό μοντέλο για να ευχαριστιέται την οδήγηση και δεν τον ενδιέφερε αν έχει υψηλές επιδόσεις. Για τη μεταφορά του στη δουλειά δεν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο, αλλά λεωφορείο, με αποτέλεσμα να μην φορτώνει καθημερινά χιλιόμετρα τη Ferrari του.

Προφανώς την αγόρασε μεταχειρισμένη από αντιπρόσωπο, ο οποίος υποχρεούται να παραδώσει το αυτοκίνητο «σαν καινούργιο».  Έτσι, μετά τους απαραίτητους ελέγχους, η Ferrari χρειαζόταν καινούργια ελαστικά. Η τιμή των ελαστικών επιβάρυνε τον αντιπρόσωπο και όχι τον αγοραστή και η τιμή παρέμεινε ίδια με αυτή που είχαν κανονίσει εξ’αρχής. Όσο για τα έξτρα, μπορείς να βρεις και aftermarket σε πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με της αντιπροσωπείας. Τέλος, όπως αναφέραμε και στην αρχή τα σχεδόν 5.000 δολάρια για 2 χρόνια δεν ακούγονται αρκετά για κάποιον βέβαια που έχει χρήματα….
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...