Απίστευτη τιμή για το αγωνιστικό του Colin McRae

Ένα αυτοκίνητο που μπορείς να το οδηγήσεις είτε δυνατά είτε… καθόλου

  • -
  • -

Το αγωνιστικό MG Metro με τους 400 ίππους είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μπορείς να πεις ότι ξεχώριζε στην σεζόν που αγωνιζόταν, αλλά αυτό που έχει αξία είναι ότι άνηκε στον οδηγό, Colin McRae. Να θυμίσουμε ότι ο McRae είναι ένας από τους καλύτερους Βρετανούς οδηγούς όλου του κόσμου, μιας και στην ηλικία των 27 κέρδισε το Παγκόσμιο Ράλλυ το 1995, σημειώνοντας το ρεκόρ του νεότερου οδηγού που έχει κερδίσει ποτέ τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Διάβασε όλη την ιστορία του MG Metro 6R4

Σύμφωνα με τον πωλητή, όταν ο McRae αποσύρθηκε το 2006, αγόρασε αυτό το σπάνιο Metro 6R4 για δική του… απόλαυση. Το αγωνιστικό μοντέλο είναι ένα όχημα που είτε το οδηγείς δυνατά, είτε καθόλου και σίγουρα ο έμπειρος οδηγός το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Δυστυχώς όμως, καθώς ο McRae μαστόρευε επάνω στο θηρίο των 400 ίππων έπιασε φωτιά καταστρέφοντάς το. Το αυτοκίνητο όμως επισκευάστηκε ξανά από την 6R4.com και πλέον μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα και στους δημόσιους δρόμους.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται έναν 6κύλινδρος 3λιτρος κινητήρας και μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους petroheads, παρόλο που σαν αυτοκίνητο δεν ήταν και το πιο επιτυχημένο στην κατηγορία Group B. Για να το αποκτήσει κανείς όμως θα πρέπει είτε να καταθέσει 430.000 ευρώ είτε να το ανταλλαξει με κάποιο άλλο Group B αυτοκίνητο ή παλιότερη Formula 1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...