5 πράγματα που θα λατρέψεις στο Focus RS (video)

Αυτή είναι η λίστα με τα πέντε πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχει το Focus RS, σύμφωνα με ιδιοκτήτη του

  • -
  • -

Ο Tim Burton ή ευρύτερα γνωστός ως Shmee150 πρόσφατα αγόρασε ένα Ford Focus RS και αποφάσισε ως ιδιοκτήτης του μοντέλου να μας απαριθμήσει τα πέντε κορυφαία σημεία του μέσα από το κανάλι του στο youtube. Υπό του δικό του πρίσμα λοιπόν δείτε στο βίντεο τα πέντε στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό και διαβάστε τα επιγραμματικά πιο κάτω:

 

  1. Οι επιδόσεις: Από έναν κινητήρα τούρμπο 2,3 λίτρων αποδίδει 350 ίππους, έχοντας 0-100 km/h σε 4,7 sec και τελική που αγγίζει τα 266 km/h.
  2. Η τεχνολογία: Η έξυπνη τετρακίνηση με το περιβόητο drift mode εντυπωσιάζει. Επιπλέον, η ασφάλεια που προσφέρει με συστήματα αποφυγής τρακαρίσματος σε χαμηλές ταχύτητες, είσοδος χωρίς κλειδί, το νέο σύστημα πολυμέσων, με άπειρες δυνατότητες σύνδεσης, εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί.
  3. Εμφάνιση: Πρακτικό, με πέντε πόρτες, διακριτικό, αλλά και αρκετά επιθετικό που το κάνει να ξεχωρίζει. Αρκετά είναι τα στοιχεία στη λίστα των έξτρα που μπορείς να προσθέσεις στο αυτοκίνητο, όπως διαφορετικού χρώματος οροφή, ζάντες κ.α.
  4. Value for money: Με μια λέξη, ευκαιρία. Στην τιμή του προσφέρει αρκετά πράγματα, για τα οποία σε άλλα αυτοκίνητα θα έπρεπε να πληρώσεις περισσότερα. Το θέμα είναι που βρίσκεις αυτά τα περίπου 45.000 ευρώ που στοιχίζει.
  5. Καθημερινό αυτοκίνητο: Παρά τις εντυπωσιακές προδιαγραφές και επιδόσεις του είναι ένα εύκολο σχετικά αυτοκίνητο που μπορείς να κυκλοφορείς καθημερινά. Προσφέρει ευχαρίστηση και παράλληλα είναι προσιτό στη συντήρηση.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...