Landwind X7 τρακάρει με Range Rover Evoque

Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στο κινέζικο Landwind X7 και το Evoque με το οποίο τράκαρε

  • -
  • -

Αυτά δεν γίνονται ούτε στον κινηματογράφο: ένα κόκκινο Landwind X7 τράκαρε με ένα ίδιου χρώματος Range Rover Evoque. Μάλλον πλάκα μας κάνουν οι Κινέζοι και δεν αφορά μόνο στην πιστή αντιγραφή του Evoque.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης το περιστατικό έγινε στην πόλη Chongqing, με την αστυνομία να καταγράφει ως υπαίτιο το Landwind X7, χωρίς ωστόσο μεγάλες υλικές ζημιές και κανένα τραυματισμό ανθρώπου.

Το αστείο της υπόθεσης δεν είναι μόνο οι φοβερές συμπτώσεις, που θέλουν σε όλη την Κίνα να βρεθούν και να τρακάρουν το αυθεντικό Range Rover Evoque με το αντίγραφο Landwind X7 και μάλιστα στο ίδιο χρώμα, αλλά ότι δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις από τις φωτογραφίες ποιο είναι ποιο.

Η Landwind παρουσίασε το X7 το «γνήσιο» αντίγραφο του Range Rover Evoque το 2014 με την παραγωγή του να ξεκινά την περασμένη χρονιά στην Κίνα με τιμή που υπολογίζεται περίπου στα 16.000 ευρώ. Κάθε προσπάθεια της Jaguar-Land Rover (JLR) για να σταματήσει την παραγωγή του έπεσε στο κενό να βγαίνει τελικά στο δρόμο και να κάνει ζημιά στο Evoque… στην κυριολεξία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...