Ένα καλοκαιρινό Seat Ateca… από άμμο

Ένα ομοίωμα από άμμο του ισπανικού crossover στήθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης

  • -
  • -

Την παραλία στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης έφερε ο γλύπτης Sergi Ramirez που φιλοτέχνησε ένα Seat Ateca από άμμο. Το συγκεκριμένο γλυπτό για του οποίο την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν 26 τόνοι άμμου θα εκτίθεται στο Terminal 1 μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η Διευθύντρια Marketing της Seat Susanne Franz εξήγησε ότι «στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να αναδείξει το Ateca και την Βαρκελώνη, με βάση την τέχνη και τη σχεδίαση μέσα από ένα ιδιαίτερο γλυπτό. Η Βαρκελώνη είναι ένα από τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ευρώπης και η ιδανική τοποθεσία για να παρουσιαστεί το Ateca, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τη σύνδεση της μάρκας με τη πόλη της Βαρκελώνης».

Ο Sergi Ramirez δημιουργεί γλυπτά από άμμο εδώ και 30 χρόνια. Οι καλλιτεχνικές του δημιουργίες έχουν κερδίσει πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων το πρώτο βραβείο στη 3η και 4η έκδοση των Certamen στις Κανάριες Νήσους, τη δεύτερη θέση στο Zhoushan  International Sand Sculpture Festival στη Κίνα και τη τρίτη θέση στο Τranum Strand Festival στη Δανία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...