Ένα έργο τέχνης από την Hyundai

Το Motorstudio στην Κορέα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους της Hyundai και όχι μόνο

  • -
  • -

Το Hyundai Motorstudio Goyang είναι ένα μεγαλεπήβολο έργο της κορεατικής φίρμας που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για ένα κέντρο 14 ορόφων, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 2013 και θα είναι έτοιμο τα 2017. Σε αυτό το κομψό κατασκεύασμα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά ακόμα και τη συναρμολόγηση ενός αυτοκινήτου.

Το Hyundai Motorstudio Goyang όμως θα είναι πολλά παραπάνω από ένα χώρο έκθεσης αυτοκινήτων, αφού θα λειτουργεί και ως πολιτιστικό κέντρο, φέρνοντας το επισκέπτη πιο κοντά στην κουλτούρα του αυτοκινήτου, μέσω καινοτόμων εκθεμάτων και προγραμμάτων. Για το σχεδιασμό του κέντρου έχει φροντίσει η αρχιτεκτονική εταιρεία της Αυστρίας DMAA (Delugan Meissl Associated Architects), έχοντα ως κεντρική ιδέα το σχήμα του ουρανού.

Ο πρώτος και δεύτερος όροφος του Hyundai MotorStudio Goyang περιβάλλεται από γυαλί, κάνοντας τον τρίτο όροφο να αιωρείται σαν ένα διαστημόπλοιο. Το Hyundai Motorstudio Goyang καλύπτει συνολικά 16.719 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από 14 ορόφους, με εννέα ορόφους πάνω από το έδαφος και τέσσερεις υπογείους ορόφους.

Στο νέο Motorstudio στο Goyang, η Hyundai Motor σχεδιάζει να δημιουργήσει ειδικές εκθεσιακές ζώνες, θεματικές οδηγικές εμπειρίες, κέντρα παροχής υπηρεσιών, χώρους εκδηλώσεων, εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα της μάρκας. Στο κέντρο θα παρουσιάζεται η διαδικασία κατασκευής των αυτοκινήτων, πράγμα το οποίο θα φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με την κουλτούρα του αυτοκινήτου του αύριο και του σήμερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...