6 πράγματα που θα σε ενοχλήσουν σε ένα Ford GT

Παρά τα μειονεκτήματά του, εγώ θα ήθελα να ήμουν κάτοχος ενός τέτοιου supercar

  • -
  • -

Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι ιδανικό. Δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο, όσο ακριβό και να είναι, που να μπορεί να συνδυάσει τα πάντα και να πληροί αυτά που θέλει ο κάθε άνθρωπος στον κόσμο. Αν κάτι τέτοιο ίσχυε, τότε θα κυκλοφορούσε μόνο ένα συγκεκριμένο μοντέλο στους δρόμους του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον γνώστη αυτοκινήτων και παρουσιαστή του καναλιού Vehicle Virgins το Ford GT του 2006 έχει 6 αρνητικά και τα παρουσιάζει σε ένα βίντεο. Για να τα έχουμε και εμείς στο μυαλό μας αν τυχόν είμαστε… έτοιμοι να αγοράσουμε το εν λόγω supercar (λέμε τώρα…).

Στο βίντεο αναφέρει ότι:

1.Η σχέση της όπισθεν είναι πολύ δύσκολη για να επιλεχθεί στο χειροκίνητο κιβώτιο. Χρειάζεται μέχρι και το δεύτερο χέρι για να κουμπώσει η σχέση, ή είναι πιο εύκολο αν ο δικέφαλός σας είναι αρκετά γυμνασμένος.

2.Η ορατότητα στη περίπτωση που θα θέλετε να κάνετε όπισθεν θα σας δυσκολέψει πάρα πολύ και επειδή δεν υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός φίλου για να σας λέει πότε να σταματήσετε.

3.Οι πόρτες του Ford GT είναι πολύ εντυπωσιακές και ιδιαίτερες. Κάθε φορά όμως που επιβιβάζεστε τότε θα πρέπει να προσέξετε το κεφάλι σας, όταν κλείνετε την πόρτα. Λόγω σχήματος μπορεί να σας χτυπήσει στο πάνω αριστερό σημείο του κεφαλιού σας.

4.Ο διαχύτης στο πίσω μέρος μπορεί να είναι χάρμα οφθαλμών, ωστόσο είναι σε πολύ χαμηλό σημείο, κάτι που είναι πολύ εύκολο στο να τραυματιστεί.

5.Η αποβίβαση από το Ford GT είναι πολύ δύσκολη στην περίπτωση που είναι παρκαρισμένο σε στενή θέση και χρειαστείτε να ανοίξετε ελάχιστα την πόρτα. Αυτό το πρόβλημα προκαλείται πάλι λόγω το σχήμα της πόρτας.

6.Για να ανοίξεις το καπάκι στο πίσω μέρος είναι αδύνατον να τα καταφέρεις μόνος σου. Θα χρειαστείς ακόμα ένα άτομο για να πατηθούν ταυτόχρονα δύο κουμπιά και να ανοίξει το καπό.

Όπως και να είναι, παρόλο που άκουσα προσεκτικά τα παραπάνω "μειονεκτήματα", εγώ και πάλι θα ευχόμουν να ήμουν ένας από τους τυχερούς ιδιοκτήτες του Ford GT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...