Η τέλεια δικαιολογία για να οδηγείς το Type R γρήγορα (video)

Με το Civic Type R ψάχνεις δικαιολογία για να πας γρήγορα και μάλλον βρέθηκε η λύση

  • -
  • -

Το Honda Civic Type R είναι ένα οικογενειακό γρήγορο αυτοκίνητο ή ένα γρήγορο αυτοκίνητο για την οικογένεια. Αυτό εξαρτάται από την οπτική που θα το δεις, το σίγουρο είναι ότι το Type R μπορεί να εξυπηρετήσει και τους δύο σκοπούς με σχεδόν ιδανικό τρόπο.

Έχει τους χώρους για μια οικογένεια με τα μπαγάζια της, αλλά και τις επιδόσεις για να συναρπάσει, χάρη στον νέο τούρμπο κινητήρα των 2,0 λίτρων που βγάζει 310 ίππους. Το Type R είναι το ταχύτερο σε πέντε μεγάλες πίστες όπως μας έδειξε η Honda, αλλά τι γίνεται στον δρόμο, πόσο γρήγορα μπορείς να πάει εκεί.

Στα όρια της υπερβολής η εταιρεία δημιούργησε ένα βίντεο με μια καλή δικαιολογία προκειμένου να πηγαίνετε γρήγορα και στον δρόμο. Το λέει «άδεια γέννας» και με τη χρήση της ακόμα και η αστυνομία κάνει πίσω δίνοντας το ελεύθερο στον κάτοχο του Type R να τρέξει. Μάλιστα οι κάτοχοι του γρήγορου hatchback έφτιαξαν και μια σχολή που μαθαίνουν στις γυναίκες τους να προσποιούνται τους πόνους γέννας όταν θα τους σταματήσουν οι αστυνομικοί για υπερβολική ταχύτητα. Όλα υπερβολικά σε αυτό το βίντεο…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...