Η γκάμα των Fiat & Abarth 124 Spider

Εκδόσεις εξοπλισμού και τιμές

  • -
  • -

Οι παραγγελίες για το νέο roadster της Fiat έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ελληνική αγορά, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα στο επίσημο δίκτυο της FCA από τον Σεπτέμβριο του 2016. Το Abarth 124 Spider θα ακολουθήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2016, ενώ και γι’ αυτό οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει. Οι εκδόσεις εξοπλισμού έχουν ως εξής:

 

Fiat 124 Spider: από 30.670 €

Το επίπεδο εξοπλισμού 124 Spider περιλαμβάνει στάνταρ λαβές των θυρών και κολώνα στο χρώμα του αμαξώματος, roll-bar σε μαύρο φινίρισμα, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς αλογόνου, LED πίσω φωτιστικά σώματα και διπλή απόληξη εξάτμισης. Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρα υφασμάτινα καθίσματα, δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων και μαλακά στην αφή υλικά που χρησιμοποιούνται στο ταμπλό διακοσμούνται με ασημί φινίρισμα. Στάνταρ τέλος είναι οι 4 αερόσακοι, το ESC, το air condition, το ραδιόφωνο με MP3, θύρα USB και τέσσερα ηχεία, το cruise control, το start button και το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Fiat 124 Spider

 

Fiat 124 Luxury: από 33.000

Η Lusso προσθέτει στον εξοπλισμό της έκδοσης 124 Spider ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ασημί χρώματος εμπρός κολώνα και roll-bar, επιχρωμιωμένη διπλή απόληξη εξάτμισης και φώτα ομίχλης. Το εσωτερικό περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα μαύρου/καφέ χρώματος, επένδυση στο κάτω μέρος του ταμπλό με διακοσμητικές ραφές και αυτόματο κλιματισμό.

 

Abarth 124 Spider: από 52.240 €

Το Officine Abarth, στο Mirafiori, διαφοροποιεί το Abarth 124 με το Racing Anti-glare kit, ένα ματ μαύρο κάλυμμα για το καπό και το πορτμπαγκάζ, το Racing Alcantara Kit με το σκούρο φινίρισμα που αναβαθμίζει την ποιότητα και την σπορ εικόνα του εσωτερικού και την εξάτμιση Record Monza. Κάθε αυτοκίνητο ελέγχεται και πιστοποιείται από έναν τεχνικό της Abarth, ο οποίος εφαρμόζει μια μεταλλική πλάκα που δείχνει τον αύξοντα αριθμό του κάθε αυτοκινήτου και πιστοποιεί την αποκλειστικότητα του Abarth 124 spider. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει air condition, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, δερμάτινα/ θερμαινόμενα καθίσματα, ραδιόφωνο με τέσσερα ηχεία, MP3 player, θύρα USB και είσοδο AUX, 4 αερόσακους, ESC, cruise control και ρυθμιζόμενους ηλεκτρικά πλαϊνούς καθρέφτες. Κατόπιν παραγγελίας διατίθεται το πακέτο Sound Plus με ολοκληρωμένο σύστημα Infotainment (που περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, ψηφιακό δέκτη DAB, δύο θύρες USB, είσοδο AUX, σύνδεση Bluetooth) και αυτόματο κλιματισμό. Για ανώτερη ποιότητα ήχου, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ηχοσύστηματος Bose premium με εννέα ηχεία, συμπεριλαμβανομένων και 2 ηχείων στα προσκέφαλα των καθισμάτων, καθώς και επιλογή subwoofer. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα αμαξώματος: ειδικά παστέλ "Turini 1975 White" και "Costa Brava 1972 Red", τρία μεταλλικά "Isola d'Elba 1974 Blue", "Portogallo 1974 Grey" και "San Marino 1972 Black".

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Abarth 124 Spider

 

Αξεσουάρ byMopar

Η Mopar έχει αναπτύξει μια ειδική σειρά αξεσουάρ που τονίζει τα στιλιστικά χαρακτηριστικά του νέου Fiat 124 Spider, όπως σχάρα αποσκευών στο πίσω μέρος, καθρέπτες στις πόρτες σε έντονο ασημί και ζάντες που χαρακτηρίζονται από το ρετρό τους design.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...