Τροχοί που στρίβουν προς όλες τις κατευθύνσεις (video)

Ένα τρελό σύστημα τροχών ανακάλυψε ένας εφευρέτης από τον Καναδά

  • -
  • -

Ένας εφευρέτης από τον Καναδά κατασκεύασε έναν ιδιαίτερο τροχό που στρέφεται και γύρο από τον εαυτό του. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μετακινηθεί κατά οποιονδήποτε άξονα, ακόμα και στο πλάι με χαρακτηριστική ευκολία.

Έτσι το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, με τους τροχούς να είναι ανεξάρτητους από το όχημα. «Αντίθετα με ανάλογες πρωτότυπες κατασκευές, σε αυτή τη περίπτωση το αυτοκίνητο δεν «χτισμένο» γύρω από τους τροχούς, αλλά αυτοί λειτουργούν ανεξάρτητα, δήλωσε ο Liddiard, εφευρέτης των ελαστικών.

«Είναι σχεδιασμένα για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και όλα τα είδη δρόμων. Μπορούν να κινηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά να λειτουργήσουν και ως σπορ ελαστικά» είπε στη συνέχεια. Ωστόσο, όπως παραδέχεται ο εφευρέτης αυτών των εντυπωσιακών ελαστικών, το αυτοκίνητο γίνεται σημαντικά πιο αργό από τις εργοστασιακές του προδιαγραφές, ενώ για να λειτουργήσουν χρειάζονται και πιο κοντές σχέσεις στο κιβώτιο.

Φυσικά μην περιμένετε ότι θα βρείτε αυτά τα ελαστικά στα κατά τόπους βουλκανιζατέρ, αφού ακόμα είναι σε πρωτότυπη μορφή και χρειάζονται αρκετή εξέλιξη.

[ΠΗΓΗ: TheVerge]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...