Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Volvo S90

Ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά το πολυτελές μοντέλο της σουηδικής φίρμας

  • -
  • -

Λίγο μετά την Παγκόσμια παρουσίαση των Volvo S90 και V90 τα κορυφαία μοντέλα της σουηδικής φίρμας ξεκινούν την εμπορική τους πορεία στην ελληνική αγορά. Η αντιπροσωπεία της Volvo στην Ελλάδα ανακοίνωσε τις τιμές του νέο S90, της σεντάν έκδοσης του μοντέλου της που ξεκινούν από τα 46.920 ευρώ. Διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού του, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης και ανίχνευση μεγάλων ζώων στον βασικό εξοπλισμό.

Ο 2λιτρος κινητήρας diesel με τους 190 ίππους συνδυάζεται με αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Επιπλέον διαθέτει σύστημα City Safety (ανίχνευση/αυτόματο φρενάρισμα για αποφυγή οχημάτων, πεζών, δικυκλιστών ή ποδηλατών, μεγάλων ζώων, αντίθετα ερχόμενων οχημάτων σε διασταυρώσεις κλπ. χωρίς περιορισμό ταχύτητας, μέρα και νύχτα), αποφυγή εκτροπής από το δρόμο.

Επίσης διαθέτει Pilot Assist (ημιαυτόνομη οδήγηση), η οποία συνδέεται άμεσα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Adaptive Cruise Control και Distance Alert και επίσης Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning, Sensus (κεντρική οθόνη αφής 9 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ηχοσύστημα με 10 ηχεία, Bluetooth, Internet Browsing, Keyless Start), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό.

Στο λανσάρισμα διαθέσιμες είναι οι εκδόσεις επιπέδου εξοπλισμού Kinetic, η αμέσως πιο πλούσια Momentum και η πλουσιότερη όλων Inscription. Αργότερα μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσει και η Sport έκδοση R-Design καθώς και έκδοση Polestar ειδικά για τον κινητήρα Τ6, με τις τιμές για τις τελευταίες να ανακοινώνονται αργότερα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάστε την πρώτη μας εμπειρία πίσω από το τιμόνι των νέων Volvo S90 και V90.

 

Αναλυτικότερα, οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τις διαθέσιμες σήμερα εκδόσεις για το Νέο S90 έχουν ως εξής:

ΝΕΟ VOLVO S90

 

 

KINETIC

MOMENTUM

INSCRIPTION

 

Χωρητ/τα (cm3)

Ισχύς (ΗΡ)

Προτεινόμενη τιμή λιανικής (€)

Προτεινόμενη τιμή λιανικής (€)

Προτεινόμενη τιμή λιανικής (€)

T6 AWD Geartronic (Auto)

1.969

320

 

58.400

63.540

D4 Geartronic (Auto)

1.969

190

49.620

53.750

58.880

D5 AWD Geartronic (Auto)

1.969

235

 

58.420

63.550



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...