Αλλαγή στην ηγεσία των Alfa Romeo και Maserati

Ο Reid Bigland αναλαμβάνει αφεντικό στη θέση του Herald Wester

  • -
  • -

Δυο μεγάλες μετακινήσεις έγιναν στο FCA Group, με τον Reid Bigland να αναλαμβάνει τα ηνία των Alfa Romeo και Maserati παίρνοντας τη θέση του Herald Wester. Ο 49χρονος Καναδός θα διατηρήσει παράλληλα την προηγούμενη θέση του ως επικεφαλής πωλήσεων της αμερικανικής και της καναδικής αγοράς, ενώ ο Harald Wester θα μετακινηθεί σε άλλον τμήμα του FCA Group στο τμήμα τεχνολογίας.

Η αλλαγή στην ηγεσία των δύο εταιρειών ήρθε μετά από τις μεγάλες καθυστερήσεις στα χρονοδιαγράμματα που υπήρχαν για την Alfa Romeo Giulia που ήρθε πέντε μήνες μετά την προγραμματισμένη παρουσίασή της και την ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση της Maserati Levante που ξεπερνάει τον ένα χρόνο.

Ο Sergio Marchionne δήλωσε: «Έφθασε η ώρα να προωθήσουμε τα νέα προϊόντα μας, την Alfa Romeo Giulia και τη Maserati Levante, στην παγκόσμια αγορά και ο Reid (Bigland) είναι ο καλύτερος για να εκπληρώσει αυτή την αποστολή. Ο Reid είχε ένα εξαιρετικό ρεκόρ στη βελτίωση των πωλήσεων της αμερικανικής και της καναδικής αγοράς τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη και την εδραίωση της θέσης των Ram και Dodge».  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...