Νέα ελαστικά Cooper και Avon

Μια νέα γενιά ελαστικών με ανώτερες προδιαγραφές ενσωματώθηκε στη γκάμα των εταιρειών

  • -
  • -

Οι εταιρείες Cooper και Avon εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με νέας γενιάς ελαστικών ανώτερων προδιαγραφών και για όλες τις χρήσης. Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά τα Cooper, παρουσιάστηκε το ZEON CS8, ένα καλοκαιρινό ελαστικό υψηλών προδιαγραφών και επιδόσεων. Διατίθεται σε πολλές διαστάσεις, με δείκτες ταχύτητας V,W, Y  και μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη γκάμα οικογενειακών μοντέλων.

Για τους κατόχους SUV υπάρχει το ZEON 4XS sport, ένα ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων με 100% ασφάλτινο χαρακτήρα, που διακρίνεται επίσης στο βρεγμένο οδόστρωμα με βαθμό «Α». Η σειρά Discoverer STT pro είναι το πιο εξελιγμένο ελαστικό της γκάμας στη κατηγορία του off road. Είναι κατασκευασμένο για extreme οδήγηση εκτός δρόμου, ενώ συνδυάζει μειωμένο θόρυβο κύλισης και εξαιρετικό έλεγχο στη λάσπη.

Όσον αφορά τη γκάμα των ελαστικών AVON αυτή έχει να επιδείξει τα νέα ZV7 και ZX7 υπερυψηλών επιδόσεων, που δίνουν έμφαση στο κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα με ετικέτα «Α» στον συγκεκριμένο τομέα. Πιο συγκεκριμένα το ZV7 είναι καλοκαιρινό ελαστικό με δείκτες ταχύτητας V, W, Y, ενώ διακρίνεται για το χαμηλό θόρυβο που παράγει και τη συμβολή του στη μείωση της κατανάλωσης.

Το ZX7 είναι καλοκαιρινό ελαστικό υψηλών επιδόσεων για μεσαία και μεγάλα SUV. Η ετικέτα του στο βρεγμένο οδόστρωμα είναι «Α» και διατίθεται σε δείκτες ταχύτητας H,V,W Y. Υπεύθυνη για τη διανομή των ελαστικών Cooper και Avon είναι η εταιρεία Agripan Σπύρος δ. Παντελεημονίτης ΑΕΒΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...