Suzuki Baleno: Όλες οι εκδόσεις, οι τιμές και οι εξοπλισμοί αναλυτικά

Από 11.340 €, με τρεις εκδόσεις κινητήρα και τρία επίπεδα εξοπλισμού διατίθεται στην ελληνική αγορά το νέο σουπερμίνι της Suzuki

  • -
  • -

Το νέο Baleno ξεκίνησε ήδη την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά και βρίσκεται στις εκθέσεις της Suzuki. Δεν έχει καμία σχέση με το μικρομεσαίο μοντέλο που υπήρχε από το 1995 μέχρι το 2002. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σουπερμίνι που όμως δεν αντικαθιστά, αλλά συμπληρώνει το Swift στην κατηγορία. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη ευρυχωρία, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει δύο κινητήρες βενζίνης: τον καινούργιο 1.0 Turbo Boosterjet και τον ατμοσφαιρικό 1.2 DUALJET με διπλό injection, ο οποίος χρησιμοποιείται και στην υβριδική έκδοση 1.2 SHVS (Smart Hybrid Vehicle - Suzuki). Άλλα τεχνολογικά καλούδια του μοντέλου της Suzuki είναι το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Radar Brake Support (RBS) και το infotainment Smartphone Linkage Display Audio με οθόνη 7’’, θύρα USB, υποδοχή SD card, συμβατότητα με Apple CarPlay και κάμερα οπισθοπορείας.

Σε όλες τις εκδόσεις προσφέρεται έκπτωση Easy Bonus 1.700 ευρώ, με τις τιμές του νέου Suzuki Baleno να ξεκινούν από 11.340 € για το 1.2 GL, 14.710 € για το υβριδικό 1.2 GLX SHVS και 12.660 € για το 1.0Τ GL (με απόσυρση και Easy Bonus).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ SUZUKI BALENO

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ SUZUKI BALENO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ SUZUKI

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...