VW Golf GTi Heartbeat Concept με 400 PS (+video)

Μια πρωτότυπη δημιουργία για τα 40 χρόνια του Golf GTi

  • -
  • -

Στην Αυστρία και την συγκέντρωση των φίλων του GTi έγινε η αποκάλυψη του ενός και μοναδικού Heartbeat Concept. Οι προδιαγραφές της συγκεκριμένης σπουδής δεν έγιναν γνωστές, παρά μόνο η απόδοση του κινητήρα που φτάνει τους 400 ίππους. Βαμμένο σε ένα ιδιαίτερο ασημί χρώμα με σχέδια κυψελών τόσο στο εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, όσο και στο εσωτερικό του να κυριαρχούν.

Πατά σε τεράστιους τροχούς 20 ιντσών της BBS και χρησιμοποιεί πιο σπορ ανάρτηση με χαμηλότερα ελατήρια που το φέρνει πιο κοντά στην άσφαλτο μειώνοντας έτσι και το κέντρο βάρους του. Στο εσωτερικό τα καθίσματα σε γκρι απόχρωση και με το «40» να ξεχωρίζει κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το διάγραμμα ενός καρδιογραφήματος (heartbeat) συναντάται στο ταμπλό και στις πόρτες.

Στο πίσω μέρος τα καθίσματα έχουν αφαιρεθεί και τη θέση τους έχουν πάρει ένας κλωβός ασφαλείας και ένα ηχοσύστημα 1.360 watt. Το VW Golf GTi Heartbeat είναι το ένατο δημιούργημα της ομάδας νέων που εκπαιδεύονται στην VW και αποτελείται από πέντε γυναίκες και επτά άνδρες τη φετινή χρονιά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...