6 αυτοκίνητα που τους «πάνε» οι «γραμμές»

Χωρίς αυτές, μοιάζουν… γυμνά

  • -
  • -

Τα αυτοκόλλητα-γραμμές που ξεκινούν από εμπρός και φτάνουν μέχρι το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου δίνει αναμφίβολα έναν πιο αγωνιστικό χαρακτήρα στο όχημα. Γι’αυτό το λόγο, πολλές εταιρείες προσφέρουν στον προαιρετικό κατάλογο την επιλογή να προσθέσεις (με κάποιο επιπλέον κόστος φυσικά) τις στιλάτες γραμμές. Υπάρχουν όμως και αυτοκίνητα που αν τα συναντήσεις χωρίς αυτή την ιδιαίτερη πινελιά θα νομίζεις ότι κάτι τους λείπει. Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε 6 ξεχωριστά αυτοκίνητα που τους πάνε οι γραμμές….

Dodge Viper ACR
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει Viper με τις γνωστές αυτοκόλλητες-γραμμές επάνω της. Από τα βιντεοπαιχνίδια μέχρι και στις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, συναντάς το εν λόγω αμερικάνικο μοντέλο να μοστράρει την ομορφάδα του και να μην λείπουν οι γραμμές.




Abarth 500
Ο γνωστός «σκορπιός»! Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το θρυλικό 500άκι έφερε στο πλαϊνό μέρος την κόκκινη αυτοκόλλητο λωρίδα. Μετά από 50+ χρόνια, η ιταλική φίρμα ακολουθεί πιστά τα χνάρια του γρήγορου λιλιπούτειου μοντέλου, ακόμα και στις στιλιστικές πινελιές.




Ford GT40
Πέρασαν 60 περίπου χρόνια και όμως το GT40 έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα και εντυπωσιακότερα μοντέλα όχι μόνο της φίρμας, αλλά του κόσμου. Φυσικά, ο κλασσικός χρωματισμός είναι το μπλε με δύο αυτοκόλλητες γραμμές σε λευκή απόχρωση.




Ford Mustang
To American Idol με σήμα το άλογο είναι γνωστό σε όλους! Στις περισσότερες ταινίες που πρωταγωνιστεί μία Mustang δεν λείπουν οι γραμμές που ξεκινούν από το καπό και τελειώνουν στο πορτ μπαγκάζ.




MINI Cooper
Μπορεί να πληρώνεις (όπως και στα περισσότερα μοντέλα) τις γραμμές, αλλά χωρίς αυτές το Mini Cooper είναι… γυμνό!




Porsche 911 R
Πρόσφατα παρουσιάστηκε η ισχυρότερη έκδοση της 911 και λανσαρίστηκε με δύο κόκκινες γραμμές. Για τις επιδόσεις της φροντίζει ο ατμοσφαιρικός 4λιτρος επίπεδος 6κύλινδρος κινητήρας. Η απόδοση φτάνει τους 500 ίππους και τα 460 Nm, με τα 0-100 km/h να έρχονται σε μόλις 3,8 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...