Ιδέες για ανοιξιάτικα δώρα από την Porsche

Aπό την αυθεντική συλλογή Porsche Driver’s selection

  • -
  • -

Martini Racing glasses

Γυαλιά ηλίου στα χρώματα της Martini

Τώρα που ο καιρός έχει πλέον «ανοίξει», τα γυαλιά ηλίου είναι ανάμεσα στα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. Η Porsche έχει στη συλλογή της αυτά τα ξεχωριστά γυαλιά, που είναι «βαμμένα» στα χρώματα της Martini: μπλε και κόκκινο. Δεν περιορίζονται στο ανδρικό κοινό, μιας και είναι unisex, ενώ φέρουν φακούς σε γκρίζα απόχρωση και προσφέρουν 100% προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ο σκελετός είναι ανθεκτικός και η διχρωμία του ανεβάζει αρκετούς πόντους στο στιλ. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ελληνική αντιπροσωπεία, ώστε να παραγγείλετε τα γυαλιά στην τιμή των 192 ευρώ.

 

HiENDsoundbar

Ηχείο - πιστό αντίγραφο εξάτμισης από Porsche 911

Μπορεί να μοιάζει με τελικό «καζανάκι» εξάτμισης από Porsche 911 GT3, ωστόσο έχει κατασκευαστεί για να καλύψει… ακουστικές ανάγκες. Κάθε φίλος του αυτοκινήτου και της μουσικής θα ενθουσιαζόταν αν του έκανε κάποιος δώρο το συγκεκριμένο ηχείο. Το Soundbar της Porsche Design αποδίδει 200 watts και διαθέτει συστήματα Dolby digital decoder και DTS TruSurround. Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει ασύρματα στο ηχείο-εξάτμιση οποιαδήποτε συσκευή ήχου που διαθέτει Bluetooth για να ακούσει την αγαπημένη του μουσική. Βέβαια, το design και το όνομα της γερμανικής εταιρείας κοστίζει αρκετά, αφού η τιμή του ιδιαίτερου ηχείου φτάνει τα 3.334 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε ΕΔΩ.

 

Metropolitan collection

Βαλίτσες από μαλακό ανθεκτικό υλικό

Όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος, δεν μπορείτε να μείνετε στο σπίτι, αλλά ψάχνετε αιτίες και αφορμές να πραγματοποιήσετε αυτή την μικρή εξόρμηση που συνεχώς αναβάλετε. Από την δύσκολη δουλειά του πακεταρίσματος θα σας βγάλει η Porsche, μιας και η σειρά Metropolitan collection υπόσχεται να κάνει τη διαδικασία πιο… ευχάριστη. Οι νέες βαλίτσες της γερμανικής εταιρείας είναι κατασκευασμένες από ελαφριά υλικά και διαθέτουν μαλακή υφή, προσφέροντας μία premium πινελιά. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές διαστάσεις: Medium, Large και τσάντα για Laptop, με τιμή 373, 391 και 225 ευρώ αντίστοιχα. Για περισσότερα, πατήστε ΕΔΩ.

 

Παιδικό αυτοκίνητο

911 με… πετάλια

Τα πιτσιρίκια θα αγαπήσουν αυτή την  911 με… πετάλια. Είναι ένα δημιούργημα της γερμανικής φίρμας για να χαροποιήσει τους μικρούς μπόμπιρες από ηλικίες 3 ετών και πάνω (όχι πολύ πάνω όμως!) Η θέση οδήγησης είναι εργονομική και εξοπλίζεται με μπάκετ, ενώ υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του καθίσματος. Επίσης, το τιμόνι έρχεται με δύο μπουτόν, τα οποία ενεργοποιούν την κόρνα και τον ήχο του «κινητήρα». Το παιδικό αυτοκίνητο πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας (TUV) και κατασκευάζεται στην Γερμανία. Προσφέρεται αποκλειστικά σε μπλε χρώμα και η τιμή του φτάνει τα 339 ευρώ. Για παραγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Porsche 917 Collection

Χρήσιμα αξεσουάρ και T-Shirt

Είσαι λάτρης των ιστορικών μοντέλων; Και ποιος δεν είναι άλλωστε, γι’ αυτό και η Porsche κυκλοφόρησε μια σειρά χρήσιμων αξεσουάρ για το σπίτι και το γραφείο, καθώς και T-Shirt στα οποία απεικονίζεται η αγωνιστική Porsche 917. Τώρα, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας στην κούπα με το ιστορικό μοντέλο ή να φοράτε το κοντομάνικο με τη στάμπα του θρυλικού αυτοκινήτου. Επίσης, στο USB Stick χωρητικότητας 8GB μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σημαντικά σας έγγραφα και να τα έχετε πάντα μαζί σας. Η τιμή του T-Shirt είναι 49 ευρώ, ενώ το USB Stick και η κούπα κοστίζουν 43 και 21 ευρώ αντίστοιχα. Για παραγγελίες μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.

 

Σακβουαγιάζ Porsche

Premium τσάντα από τη γερμανική εταιρεία

Μία χειραποσκευή είναι πάντα απαραίτητη, είτε σε περίπτωση ενός ταξιδιού είτε για μια μικρή απόδραση. Γιατί να μην «φορτωθείτε» με… στιλ; Η Porsche λάνσαρε ένα σακβουαγιάζ από μαλακό ανθεκτικό υλικό, το οποίο είναι σε μαύρη απόχρωση και φέρει λευκές (στο φερμουάρ) και κόκκινες (στον ιμάντα) στιλιστικές πινελιές. Το γερμανικό σακίδιο διατίθεται από την ελληνική αντιπροσωπεία στην τιμή των 163 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...