Μια γεύση από το νέο Peugeot 3008

Το εσωτερικό του νέου crossover φέρει άκρως φουτουριστική σχεδιαστική

  • -
  • -

Η γαλλική φίρμα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το εσωτερικό αφενός του επερχόμενου 3008 και αφετέρου τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσουν και όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Peugeot.

Με μια πρώτη ματιά, η δεύτερης γενιάς i-Cockpit υιοθετεί ένα άκρως εντυπωσιακό χαρακτήρα με σχεδίαση που έρχεται από το… μέλλον. Ξεχνάμε πλέον τους αναλογικούς διακόπτες στον πίνακα οργάνων, μιας και όλα έγιναν ψηφιακά ελεγχόμενα μέσω της οθόνης αφής 12,3 ιντσών. Εκτός από τον προσαρμόσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων, που θυμίζει το Virtual Cockpit της Audi, στην κεντρική κονσόλα οι σχεδιαστές έχουν τοποθετήσει μία οθόνη αφής 8 ιντσών, απ’οπου μπορεί κανείς να ελέγχει κάποιες βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, καθώς και το σύστημα πολυμέσων. Στο infotainment συναντάμε 3D απεικόνιση κατά την πλοήγηση και σε πραγματικό χρόνο την κίνηση στους δρόμους μέσω του Tom Tom. Επίσης, η συνδεσιμότητα του συστήματος  που παρέχει ικανοποιεί τόσο Android, όσο και iOS χρήστες με το Android Auto και το Apple CarPlay αντίστοιχα.

Η επόμενη γενιά Peugeot 3008 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της φίρμας που θα εξοπλίζεται με το αναβαθμισμένο σύστημα i-Cockpit, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί στο δεύτερο 6μηνο του 2016.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...