Έρχεται η ανανεωμένη Toyota Corolla

Πιο κομψή εμφάνιση και περισσότερη ασφάλεια θα προσφέρει η νέα Corolla

  • -
  • -

Μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η νέα Corolla με φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού ασφαλείας. Με πωλήσεις σε 150 χώρες και ποσοστό περίπου 20% επί του παγκόσμιου αριθμού πωλήσεων της Toyota, αναμφίβολα η Corolla είναι το πιο δημοφιλές και δυνατό μοντέλο στη γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας.

Η ανανεωμένη εκδοχή της Corolla διακρίνεται σχεδιαστικά για το ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος που το δείχνει πιο φαρδύ και του χαρίζει πιο κομψή εμφάνιση. Την εικόνα συμπληρώνουν τα νέα φωτιστικά σώματα LED. Στο πλάι οι χειρολαβές έχουν αποκτήσει νέα στοιχεία χρωμίου. Μια νέα γκάμα τροχών αλουμινίου 16 και 17 ιντσών είναι επιπλέον διαθέσιμη.

Πίσω την εικόνα των αλλαγών συμπληρώνουν τα νέα φωτιστικά σώματα LED και οι λεπτομέρειες χρωμίου. Η νέα Toyota Corolla είναι διαθέσιμη σε εννέα χρωματικές επιλογές. Στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου ανήκει το Safety Sense που βοηθάει στην αποφυγή συγκρούσεων. Το Safety Sense συνεργάζεται με τα, Pre-Collision System (PCS) αποφυγής συγκρούσεων, Lane Departure Alert (LDA) προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας, Road Sign Assist (RSA) ενημέρωση για τα σήματα και το Automatic High Beam (AHB) αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων. Η νέα Toyota Corolla θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από το καλοκαίρι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...