Μην σε ξεγελάει το "Diesel" στη γρίλια του Golf (video)

Ένα υπερβελτιωμένο Golf 1ης γενιάς 815 ίππων

  • -
  • -

Μη σας ξεγελάσει το Diesel που βρίσκεται στη γρίλια ή το GTD στο πίσω μέρος κολλημένο, γιατί το πρώτης γενιάς Golf αυτό που υπονοεί, ΔΕΝ είναι! Η BBM Motorsport και η DMK Motoring με υπερηφάνεια παρουσιάζουν το δημιούργημά τους, Volkswagen Golf Mk1, το οποίο αποδίδει 815 ίππους με μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δυναμόμετρο.

Η δυνατή του «καρδιά» αποτελείται από έναν 4κύλινδρο 2λιτρος  16V κινητήρα εξοπλισμένο με μία τουρμπίνα Garrett GTX42 με την ροπή να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω συστήματος τετρακίνησης. Εξωτερικά μπορεί να φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο Gollf πρώτης γενιάς, εκτός από τα φουσκωμένα φτερά που φιλοξενούν και τους μεγάλους τροχούς. Επίσης, διαθέτει μια χειροποίητη εξάτμιση και το σίγουρο είναι ότι ακούγεται ότι έχει πολλά άλογα κάτω από το καπό. Στο εσωτερικό όμως έχει γίνει «ανακαίνιση». Τα πίσω καθίσματα δεν υπάρχουν πλέον και διαθέτει πλέον roll cage.

Αν σας ενδιαφέρει το κόστος, σύμφωνα με την BBM Motorsport θα χρειαστεί να πληρώσετε 60 με 90 χιλιάδες ευρώ. Μήπως ενδιαφέρεται κανείς;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...