Η Mustang ξεπέρασε τον γερμανικό ανταγωνισμό

Πρώτη ανάμεσα στα σπορ μοντέλα βγήκε στη Γερμανία η Ford Mustang

  • -
  • -

Η Ford έφερε επίσημα για πρώτη φορά στην Ευρώπη το εμβληματικό σπορ μοντέλο της με σήμα το… αλογάκι. Η Ford Mustang (δείτε τη δοκιμή) στα καλύτερά της χτύπησε το ενδιαφέρον του κοινού, τόσο με την αισθητική της, όσο και με τις επιδόσεις της. Σίγουρα εκπλήρωσε και κάποια απωθημένα αυτών που τόσα χρόνια τη θαύμαζαν να καίει λάστιχα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά δεν μπορούσαν να την βάλουν στο χέρι επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Έτσι, η Ford φαίνεται να εξαργυρώνει το ενδιαφέρον του κοινού και με αξιόλογα νούμερα πωλήσεων που φέρνουν την Mustang πρώτη στη Γερμανία ανάμεσα στα σπορ μοντέλα, όσον αφορά τις πωλήσεις του Μαρτίου. Και σίγουρα γνωρίζουμε όλοι πόσο οι Γερμανοί αγαπούν τα δικά τους μοντέλα επιδόσεων και πόσο τα τιμούν με την επιλογή τους.

Η Ford, πιο συγκεκριμένα πούλησε 780 Mustang το τελευταίο διάστημα και μπορεί σε απόλυτα νούμερα να μην ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά είναι αρκετό. Αρκετό για να αφήσει πίσω της μοντέλα όπως τα: Audi TT, BMW Z4, Jaguar F-Type, Mercedes-Benz SLK, AMG GT, Porsche Boxster και Cayman και Porsche 911. Ωστόσο και όσον αφορά τις πωλήσεις του χρόνου μέχρι τώρα δεν κατέχει την πρώτη θέση, αφού αυτή ανήκει στο Audi TT με 2.299 μονάδες. Η Ford Mustang ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 1.823 αυτοκίνητα και η Porsche 911 πολύ κοντά στην τρίτη θέση με 1.811 αυτοκίνητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...