VW Amarok V8 DE με… 200.000 €

Η ΜΤΜ θα αποκαλύψει στη Γενεύη την ειδική έκδοση Volkswagen Amarok V8 Desert Edition

  • -
  • -

Στο ετήσιο event, ο βελτιωτικός οίκος ΜΤΜ έχει σκοπό να μας εντυπωσιάσει με μία ειδική έκδοση του επαγγελματικού Volkswagen Amarok βαμμένο στα χρώματα της ερήμου. Πιο συγκεκριμένα, έχει μαύρο και καφέ εξωτερικό χρωματισμό και έχει “φορτωθεί” με αρκετά hardcore αξεσουάρ, όπως είναι το rollcage, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, τα φουσκωμένα φτερά και άλλα. Επίσης, πατάει επάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου BBS και off-road ελαστικά. Στην καμπίνα υπάρχει δέρμα και Alcantara, ενώ έχει εξοπλιστεί με ανθρακονημάτινα μέρη, νέα όργανα και σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση, καθώς και δέκτη τηλεοπτικού σήματος.

Κάτω από το καπό “βρυχάται” ένας V8 πετραλαιοκινητήρας των 4.2, ο οποίος αποδίδει 410 ίππους και 850 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο Tiptronic 8 σχέσεων, επιτρέποντας στο σκληροπυρηνικό pickup να επιταχύνει από στάση και να φτάσει τα 100 km/h σε λιγότερο από 6 sec.

Επιπρόσθετες αναβαθμίσεις σε σχέση με την απλή έκδοση έγιναν στο σύστημα ανάρτησης και πέδησης.

Όσο για την τιμή, είναι η στιγμή που δεν θέλουμε να ρωτήσουμε, αλλά λόγω της μοναδικότητας μας τρώει η περιέργεια. Η ΜΤΜ κοστολογεί το Amarok V8 Desert Edition στα… 200.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...