Nissan Qashqai & X-Trail Premium concept

Στη Γενεύη έκαναν ντεμπούτο δύο πρωτότυπα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας

  • -
  • -

Η Nissan παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δυο ειδικές εκδόσεις των Qashqai και X-Trail. Ουσιαστικά, τα πρωτότυπα μοντέλα στηρίζονται στις βασικές εκδόσεις των SUV μοντέλων με αρκετές στιλιστικές αναβαθμίσεις, προσδίδοντας έναν πιο premium και δυναμικό χαρακτήρα. Τα Qashqai Premium Concept και X-Trail Premium Concept σχεδιάστηκαν από το Κέντρο Σχεδιασμού της Nissan στην Ευρώπη, που βρίσκεται στο Λονδίνο και από το Παγκόσμιο Κέντρο Σχεδιασμό της Nissan στην Ιαπωνία αντίστοιχα.

Qashqai Premium Concept

Με μαύρη ματ εξωτερική απόχρωση το best seller του 2015, συνδυάζει το χρυσό χρώμα το οποίο συναντάμε σε διάφορα σημεία του αμαξώματος – στους θόλους των τροχών, στο περίγραμμα των παραθύρων, στους προβολείς αλλά και στις ράγες της οροφής-, ενώ σε συνδυασμό με την έντονη αντίθεση του μαύρου, ενισχύει τη δυναμική σιλουέτα του. Στα χαμηλά σημεία του αμαξώματος έχει γίνει χρήση αυθεντικού ανθρακονήματος, ενώ το μοντέλο πατάει επάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση. Στο εσωτερικό του έχει χρησιμοποιηθεί μαλακό λευκό δέρμα Nappa  και έχει γίνει χρήση υλικού από ίνες άνθρακα σε απόχρωση χαλκού.

X-Trail Premium Concept

Σε αντίθεση με τον μικρότερο αδερφό, το ιδιαίτερο X-Trail είναι «ντυμένο» με λευκό ματ χρώμα, ωστόσο το καπό και η οροφή παραμένει σε μαύρη απόχρωση του ανθρακονήματος. δίνοντας στο αυτοκίνητο μια  premium και ταυτόχρονα σκληροτράχηλη αίσθηση.  Η αντίθεση του λευκού και του μαύρου χρώματος τονίζει τις γραμμές του μοντέλου. Η μπροστινή πλευρά του X-Trail Premium Concept χαρακτηρίζεται από το χρώμα του χαλκού, καθώς και από τους τροχούς των 20 ιντσών. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα, με ένα μαύρο και χρυσαφένιο χρώμα από δερμάτινο φινίρισμα Ultrasuede.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...