Ένα Citroen C4 Cactus… για διακοπές

Η έκδοση Rip Curl του C4 Cactus δίνει μια πιο σπορ νότα στο γαλλικό μοντέλο

  • -
  • -

Η γνωστή μάρκα από τον κόσμο του surfing ενώνει τις δυνάμεις της με τη Citroen για τη δημιουργία μιας ιδιαίτερης έκδοσης του ήδη ξεχωριστού C4 Cactus. Πιο συγκεκριμένα το C4 Cactus Rip Curl προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης PureTech 110 ίππων με σύστημα Start & Stop και diesel BlueHDi 100 ίππων, που συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το σύστημα Grip Control είναι εξελιγμένο ειδικά για αυτή την έκδοση, έτσι ώστε να προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε σαθρά εδάφη. Σε συνεργασία με το ESP προσφέρει πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης: Standard, Sand, Off Road, Snow και ESP Off.

Οι σχεδιαστικές πινελιές που ξεχωρίζουν το Rip Curl από τα απλά C4 Cactus ευθυγραμμίζονται με τη φιλοσοφία του surfing. Πιο ευχάριστα χρώματα, λευκοί εξωτερικοί καθρέπτες, μπάρες οροφής για την τοποθέτηση των surf, προστατευτικά εμπρός και πίσω στο κάτω μέρος του αμαξώματος και τροχοί 17 ιντσών με ειδικά ελαστικά 205/50 GoodYear Vector 4Seasons M&S.

Στο εσωτερικό συναντάμε λεπτομέρειες σε πορτοκαλί, με επενδύσεις από γκρι ύφασμα και προαιρετικά σε συνδυασμό με δέρμα, προστατευτικά δαπέδου με πορτοκαλί ραφές και λογότυπο Rip Curl και καλύμματα ηχείων, επίσης σε πορτοκαλί χρώμα. Βασισμένο στην έκδοση C4 Cactus Flair, διαθέτει στάνταρ αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος με κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες φώτων και βροχής, σύστημα πλοήγησης, έξι ηχεία με MP3, cruise control, φιμέ κρύσταλλα και πανοραμική οροφή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...