Με τρεις πρεμιέρες η Renault στη Γενεύη

Τρία νέα μοντέλα και μια καινοτομία για την Dacia θα παρουσιάσει η γαλλική φίρμα στην Έκθεση της Γενεύης

  • -
  • -

Δυο Παγκόσμιες πρεμιέρες της μικρομεσαίας κατηγορίας θα παρουσιάσει η Renault στην Έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου. Επιπλέον, θα δούμε το ηλεκτρικό special ZOE edition και μια τεχνολογική καινοτομία που θα αφορά την Dacia. Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο πολυμορφικό Scenic θα περάσει στη νέα φάση της ζωής του.

Το Scenic κλείνει τα 20 χρόνια ζωής και παράλληλα περνά σε μια νέα φάση της ζωής του με υιοθετώντας πιο μοντέρνες γραμμές με περισσότερες καμπύλες. Η νέα γενιά του θα πατά στην πλατφόρμα CMF που χρησιμοποιείται και στο Megane, από το οποίο θα δανείζεται επίσης και τους κινητήρες.

Δίπλα στο πολυχρηστικό Scenic θα στέκεται το Megane Sports Tourer, το οποίο θα είναι ίδιο με τη hatchback έκδοση, μέχρι την τρίτη κολόνα, ενώ από εκεί και πίσω θα έχει μεγαλύτερο μήκος κατά 30 εκατοστά και πιο τετραγωνισμένη σχεδίαση, για μεγαλύτερη πρακτικότητα.

Μια καινοτομία για λογαριασμό της Dacia θα παρουσιαστεί επίσης στη Γενεύη και αφορά το ρομπτιζέ κιβώτιο ταχυτήτων Easy-R το οποίο έχει κάνει την «πρώτη» του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...