SpaceTourer Hyphen: Ένα επαγγελματικό… για το διάστημα

Μια ειδική και άκρως εντυπωσιακή πρωτότυπη έκδοση του SpaceTourer ετοίμασε η Citroen

  • -
  • -

Η Citroen σε συνεργασία τους «Hyphen Hyphen» δημιούργησε μια και μοναδική έκδοση του επαγγελματικού SpaceTourer. Η πρεμιέρα της ειδικής αυτής έκδοσης έγινε στη Γενεύη. Με στοιχεία από το Aircross concept, ζάντες 19 ιντσών, αεροδυναμικά βοηθήματα, προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος σε διχρωμία του μαύρου και πορτοκαλί, χρώμα το οποίο συναντάμε και στο πίσω μέρος του αμαξώματος, αλλά και φωτιστικά σώματα τύπου LED, αυτό το Citroen καταφέρνει πραγματικά να ξεχωρίζει.

Σε σχέση με την έκδοση παραγωγής, το concept έχει αυξημένο ύψος. Στο εσωτερικό του έχει νέες επενδύσεις στην οροφή, το πάτωμα, τα καθίσματα και στο ταμπλό, με την εικόνα να συμπληρώνει μια μεγάλη γυάλινη οροφή. Κάτω από το καπό του υπάρχει ένα diesel κινητήρας BlueHDi με σύστημα Start & Stop και απόδοση 150 ίππων. Η μετάδοση περνάει κατ’ επιλογή και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων, με το σύστημα All-Terrain να βελτιώνει ακόμα περισσότερο την πρόσφυση στις δύσκολες συνθήκες.

Το SpaceTourer Hyphen Concept δύσκολα θα το δούμε στους δρόμους, αφού ουσιαστικά αποτελεί μια… επίδειξη δυνατοτήτων της Citroen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...