Πρώτη σε αξιοπιστία η Honda

Ευρωπαϊκή έρευνα αποκάλυψε ότι τα Honda είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα

  • -
  • -

Έρευνα που διεξήγαγε ο Οργανισμός Καταναλωτών και Χρηστών (OCU) στην Ευρώπη, σε δείγμα 30.000 οδηγών και 178 διαφορετικών μοντέλων, τα αυτοκίνητα της Honda αναδείχθηκαν τα πιο αξιόπιστα. Η έρευνα επικεντρώθηκε στην αξιοπιστία και τις εμπειρίες των Ευρωπαίων οδηγών.

Έτσι, η Honda ανέβηκε στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας ποσοστό αξιοπιστίας 93/100. Επιπλέον, το 79% των ερωτηθέντων της έρευνας δήλωσε πρόθυμο να συστήσει ένα μοντέλο μάρκας Honda. Το Honda Jazz ήρθε πρώτο στον τομέα της αξιοπιστίας στην κατηγορία supermini. Επίσης με υψηλή βαθμολογία τα Honda Civic, CR-V και Insight κατατάχθηκαν ανάμεσα στα 10 από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Η έρευνα του OCU εστίασε στην αξιοπιστία υποβάλλοντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με τη συχνότητα και τα είδη των βλαβών που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν την περασμένη χρονιά. Από αυτά τα στοιχεία προέκυψε ένας δείκτης αξιοπιστίας βάσει του οποίου συγκρίνεται η πιθανότητα μιας βλάβης μεταξύ διαφορετικών μαρκών κα μοντέλων της αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...