Shelby Terlingua Mustang με 750+ ίππους

Μία ξεχωριστή έκδοση σε… 50 μονάδες

  • -
  • -

H Shelby παρουσίασε αρκετά διακριτικά τη νέα Terlingua Mustang, η οποία είναι εμπνευσμένη χρωματικά από την ομάδα Terlingua Racing Team, που κέρδισε το πρωτάθλημα Trans Am το 1967. Η ειδική έκδοση βασίζεται στην πρόσφατη Ford Mustang GT και έχει εξοπλιστεί με αρκετά τεχνολογικά «καλούδια».  Επίσης, έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας «αρκετό» ανθρακόνημα και στην εμπρός γρίλια δεσπόζει το λογότυπο της ομάδας. Πατάει επάνω σε 20 ιντσών αγωνιστικές ζάντες WELD και φέρει αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής με μαύρες απολήξεις.

Κάτω από το καπό του υπάρχει ο 5λιτρος V8 supercharged κινητήρας εκτοξεύοντας την απόδοση του μοντέλου στους 750 ίππους, από τους 435 που έχει η «απλή» Mustang GT. Ακόμα, έχει αναβαθμιστεί στο σύστημα ανάρτησης με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, καθώς και το σύστημα πέδησης, αφού εξοπλίζεται με μεγαλύτερους δίσκους Brembo για να μπορέσουν να σταματήσουν τη δύναμη του… «θηρίου».

Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 50 μονάδες μόλις και η τιμή φτάνει τα 65.999 δολάρια χωρίς όμως τη… Mustang GT! Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, οι πολύ υψηλές ταχύτητες κοστίζουν.

Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Αν δεν έχεις δοκιμάσει το VDSL με ταχύτητες έως 50Mbps από τη COSMOTE, δεν έχεις δει τίποτα. Aσύλληπτα γρήγορο internet, για να απολαμβάνεις τις πιο υψηλές ταχύτητες που φτάνουν έως 50Mbps!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...