Πρεμιέρα στην Γενεύη το Opel GT concept (video)

Τον Μάρτιο θα γίνει η επίσημη πρώτη του νέου GT concept, όπως ανακοίνωσε η Opel

  • -
  • -

Επίσημα πλέον, η Opel ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου Opel GT concept. Αυτή θα γίνει τον Μάρτιο, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Σε αυτή τη φάση μας δίνει μια πρόγευση, με ένα μικρής διάρκειας βίντεο στο οποίο ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann ανακοίνωσε το επόμενο σημαντικό βήμα για την Opel, που ακούει στο όνομα GT Concept.

Με αυτό το πρωτότυπο, η εταιρία θα λανσάρει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel. «Θα δείτε την Opel με μία φρέσκια ματιά,» υπόσχεται ο Dr. Neumann, ο οποίος θα αποκαλύψει περισσότερα για το νέο αυτοκίνητο σε ένα δεύτερο βιντεοκλίπ την 21 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε και σύμφωνα με πληροφορίες το διθέσιο κουπέ αναμένεται να έχει σχεδιαστικές επιρροές από το Opel Monza concept που είδαμε πριν από περίπου δυο χρόνια, αποτελώντας παράλληλα την εξέλιξή του. Ακόμα πιο κοντά αναμένεται να είναι με το νέο πρωτότυπο Avista, που παρουσίασε αυτές τις μέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Detroit, η αδελφή εταιρεία Buick. Από εκεί είναι και οι φωτογραφίες του μπλε αυτοκινήτου και μπορείτε να δείτε τις ομοιότητες με το πρωτότυπο επίσης Opel Monza (ασημί).

Στην πρωτότυπη μορφή του ενδεχομένως να φορά έναν ισχυρό κινητήρα με απόδοση που μπορεί να φτάνει και τους 400 ίππους. Ωστόσο στην πράξη και όταν θα βγει στην παραγωγή, θα εφοδιάζεται με όλη τη νέα γκάμα της Opel, με βασικό τον 3κύλινδρο 1.000άρη βενζίνης, αλλά και πιο πάνω το νέο diesel 1.6.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...