Πωλείται το VW Jetta του Fast and Furious

Σε δημοπρασία βγαίνει το γνωστό «γρήγορο» λευκό VW Jetta

  • -
  • -

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κάνει πολλές εμφανίσεις και περιοδείες για την προώθηση της αμερικάνικης ταινίας δράσης και είναι αναμφίβολα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα. Είναι στην ιδιοκτησία του ηθοποιού, συγγραφέα μουσικού, παραγωγού και οδηγού αγώνων Frankie Muniz, ο οποίος το προσφέρει σε δημοπρασία.

Το λευκό σεντάν της VW σε λίγα θυμίζει την οικογενειακή του φιλοσοφία και τον αρχικό του σκοπό, με τις αλλαγές που έχουν γίνει επάνω του. Νέα μάσκα με διπλά φώτα και πιο χαμηλό προφυλακτήρα εμπρός, τεράστιοι τροχοί με επτά μπράτσα και χαμηλού προφίλ φαρδιά ελαστικά, μια μεγάλη φτερούγα στο πίσω μέρος και εξατμίσεις σε στιλ DTM, το κάνουν αρκετά διαφορετικό από τα συμβατικά Jetta.

Στο εσωτερικό οι μαύρες επενδύσεις κυριαρχούν, ενώ έχει τοποθετηθεί ένα ιδιαίτερο ηχοσύστημα και ένα Playstation 2. Κάτω από το καπό τα πράγματα δεν είναι αντίστοιχα εντυπωσιακά, αφού ο κινητήρας δεν ακολουθεί την αισθητική. Ένα 2λιτρο 4κύλινδρο μοτέρ συνδυάζεται με ένα απλό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κάνοντας το «γρήγορο» Jetta, όχι και τόσο εκρηκτικό όσο θα περίμενες.

Όσον αφορά την τιμή που θα κινηθεί δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφόρηση, ωστόσο, μην περιμένετε ότι θα μείνει σε χαμηλά νούμερα. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τιμές αυτοκινήτων που έπαιξαν στην ταινία. Μια Camaro replica του 1973 έπιασε τα 39.998 δολάρια, το Mitsubishi EVO του Paul Walker από το Fast & Furious 2 πουλήθηκε για 39.995 δολάρια στο eBay, ενώ η Dodge Charger RT του Vin Diesel έφτασε τα 129.998 δολάρια. Τέλος, η γρήγορη Toyota Supra άγγιξε τα 185.000 δολάρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...