Πλησιάζει η ώρα του Abarth 500 facelift

Ο μικρός σκορπιός φρεσκάρεται…

  • -
  • -
Μιας και παρουσιάστηκε το ανανεωμένο 500άρι, έφτασε η ώρα και για την Abarth να επιμεληθεί το lifestylάτο λιλιπούτειο μοντέλο. Το ιταλικό σπορ μοντέλο πιάστηκε από κατασκοπευτικούς φακούς αφού βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη με πολλά αυτοκόλλητα καμουφλάζ επάνω του. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχουν ριζικές αλλαγές εκτός από τα νέα φώτα και τους αεραγωγούς που είναι λίγο μεγαλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, έχουν επανασχεδιαστεί και τα πλαϊνά μαρσπιέ.

Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε ένα νέο τιμόνι, νέα σπορ καθίσματα και ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα. Εκεί, η ιταλική φίρμα θα τοποθετήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που είναι μία οθόνη αφής 5 ιντσών με το λογισμικό Uconnect, ενώ η 7 ιντσών οθόνη θα παραμείνει στον πίνακα οργάνων.

Κάτω από το καπό θα «βρυχάται» ο γνώριμος T-Jet κινητήρας του σκορπιού 1.4, ο οποίος αποδίδει 135, 160, 180, 190 και 205 ίππους. To ανανεωμένο Abarth 500 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί αν θα παρουσιαστούν και τα υψηλών επιδόσεων 500άκια στο ίδιο Σαλόνι.

*Η πηγή των φωτογραφιών είναι από το motor1.com
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...