Η Δύναμη «ξυπνάει» και στα 500ράκια

Τα 500ράκια του… Star Wars

  • -
  • -

Πρόσφατα η Garage Italia Customs παρουσίασε το μοναδικό Fiat 500e Stormtrooper στο Los Angeles, καθώς και 12 ακόμα λιλιπούτεια μοντέλα ντυμένα Star Wars, χάρη στην πρεμιέρα του 7ου sequel της γνωστής ταινίας. Τα ξεχωριστά μοντέλα έκαναν την εμφάνιση τους σε αρκετές χώρες του κόσμου (Δανία, Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία). Στην Ελβετία όμως βρέθηκαν τα ιδιαίτερα 500 με τη… μορφή των R2-D2 και BB-8.

3 Dodge ντυμένα… Star Wars

To 500 R2-D2 έχει λευκή και μπλε απόχρωση και φιμέ τζάμια, τα ελαστικά ξεχωρίζουν για τη διχρωμία τους, ενώ φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του χαριτωμένου ρομπότ της ταινίας. Την ίδια στιλιστική φιλοσοφία ακολουθεί και το εσωτερικό του με τριχρωμία λευκό-μπλε-μαύρο με το σαλόνι του να είναι επενδυμένο με δέρμα και Alcantara. Στο κέντρο του τιμονιού δεσπόζει η εικόνα του R2-D2.

To Fiat 500 ΒΒ-8 φέρει χαρακτηριστικά από το νεότερο droid της ταινίας, το οποίο έχει λευκό και χρυσό χρωματισμό. Διχρωμία υπάρχει στις ζάντες αλουμινίου, ενώ το εσωτερικό του είναι ντυμένο και αυτό με δέρμα και Alcantara και φέρει τριχρωμία σε λευκό-γκρι και χρυσό. Όπως το R2-D2, έτσι και το BB-8 έχει στο τιμόνι την εικόνα του νέου droid.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...