Οι Ινδοί της Tata επιμένουν… οικονομικά

Ένα νέο μικρό μοντέλο με την ονομασία Zica παρουσίασε η Tata

  • -
  • -

Οι πρώτες δυο φωτογραφίες του νέου Zica είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, αντικαταστάτη του Indica. Πάνω σε αυτό πατά εξάλλου, αποτελώντας την εξέλιξή του ή αν θέλετε την ανανεωμένη εκδοχή του. Στόχος είναι να δημιουργήσουν μια πιο προσιτή εναλλακτική πρόταση στα μικρά και απέναντι στον ανταγωνισμό που ακούει στο όνομα, Chevrolet Beat, Suzuki (Maruti) Celerio και Hyundai i10.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ινδία, το Zica θα εφοδιάζεται με ένα νέο 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων και έναν ακόμα πιο οικονομικό 1.000άρη diesel, ενώ λίγο αργότερα θα προστεθεί ένα μοτέρ βενζίνης 1,4 λίτρων. Όσον αφορά τα κιβώτια ταχυτήτων, το βασικό θα είναι χειροκίνητο, ενώ ως έξτρα θα υπάρχει και ένα αυτόματο.

Εκτός από τις δυο επίσημες φωτογραφίες που παρουσιάζουν το εξωτερικό του αυτοκινήτου, δεν υπάρχουν άλλες που να μας δείχνουν το εσωτερικό του. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, αναμένεται να κινείται στα βασικά επίπεδα άνεσης και ποιότητας. Δυο θα είναι τα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου, με το βασικό να περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, δυο αερόσακους, ηχοσύστημα και ABS με EBD. Στην ανώτερη έκδοση θα υπάρχουν επιπλέον ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος και πίσω καθίσματα αναδιπλούμενα και διαιρούμενα.

Το μικρό οικονομικό μοντέλο της Tata θα κατασκευάζεται στην Sanand της Ινδίας και θα διατίθεται στην ασιατική αγορά, με τιμές που αναμένεται να είναι σημαντικά πιο προσιτές από τον ανταγωνισμό, κάνοντας τη διαφορά σε αυτόν τον τομέα, όπως η ινδική εταιρεία παραδοσιακά έχει συνηθίσει τους πελάτες της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...