Renault Clio χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Με οικονομικούς και καθαρούς κινητήρες, το Renault Clio απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας

  • -
  • -

Το Renault Clio συνεχίζει να προσφέρει απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας, ακόμα και με τα νέα, πιο αυστηρά μέτρα. Όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο και τον κινητήρα Energy 1.5 dCi προδιαγραφών Euro 6 όχι μόνο δεν καταβάλουν τέλη κυκλοφορίας (85γρμ./χλμ. CO2), αλλά υπερκαλύπτουν τις νέες προδιαγραφές και όσον αφορά τις εκπομπές NOx χωρίς την ανάγκη χρήσης συστήματος ψεκασμού ουρίας (AdBlue), στοιχείο που εκτός των άλλων εξασφαλίζει μεγαλύτερα διαστήματα προγραμματισμένης συντήρησης με μικρότερο κόστος για τον καταναλωτή.

Επιπλέον, η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει αναβαθμισμένα σύνολα βενζίνης και diesel, που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro6. Το εύρος απόδοσης των βενζινοκινητήρων είναι μεγάλο, φτάνοντας τους 200 ίππους στην κορυφαία εκδοχή του, με τους diesel να αναλαμβάνουν το έργο της οικονομίας.

Το Renault Clio Euro 6 είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις Renault, σε συνδυασμό με bonus απόσυρσης, πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, δωρεάν ασφάλιση και τρία χρόνια οδικής βοήθειας. Οι τιμές συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης ξεκινούν από τις 11.040 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης και τα 13.950 ευρώ για τις diesel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...