50% έκπτωση με το myCitroen app

Στην αλλαγή των λιπαντικών και του φίλτρου λαδιού, καθώς και Δωρεάν τεχνικός έλεγχος ασφαλείας 18 σημείων του αυτοκινήτου σας

  • -
  • -

Σε όσους κατεβάσουν στο Smartphone ή στο Tablet τους την εφαρμογή “my CITROEN”, η Citroen προσφέρει άμεσα 50% έκπτωση στην αλλαγή των λιπαντικών και του φίλτρου λαδιού, καθώς και ένα Δωρεάν Τεχνικό έλεγχο Ασφαλείας 18 σημείων του αυτοκινήτου τους. Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2015 στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Citroen με την επίδειξη της προσφοράς που εμφανίζεται στο μενού προσφορές / κουπόνια στο Smartphone ή στο Tablet.

Με τη νέα εφαρμογή myCITROËN App, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα, αλλά και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του. Αναλυτικότερα μέσω της εφαρμογής και της εισαγωγής του πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για:

• Τα νέα της μάρκας, μαθαίνοντας ειδήσεις και έχοντας πρόσβαση σε ξεχωριστό multimedia υλικό.

• Τις υπηρεσίες συντήρησης που αφορούν το αυτοκίνητο του, όπως π.χ. τα «Πακέτα Συντήρησης».

• Ειδικές προσφορές (όπως π.χ. δωρεάν έλεγχοι), αλλά και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά.

• Πληροφορίες που αφορούν το δίκτυο επισήμων διανομέων και επισκευαστών της μάρκας, αναζήτηση συνεργατών με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια, καθώς και πλοήγηση στα σημεία.

• Συμβουλές που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου του, αλλά και τεχνικά στοιχεία, όπως on-line manual και tips & tricks.

Η εφαρμογή myCITROËN είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό ios και android και μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:


google-play1                                             available-onapp

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...