Βρείτε και εκτυπώστε τα τέλη κυκλοφορίας 2016

Δείτε που θα αναζητήσετε τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει να πληρώσετε μέχρι την 31η Δεκεμβρίου

  • -
  • -

Στο TaxisNet βρίσκονται ήδη τα σήματα των νέων τελών κυκλοφορίας τις αλλαγές των οποίων μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Για να βρείτε τα δικά σας θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα του TaxisNet και μετά στο πορτοκαλί κουτάκι που αναγράφει «Υπηρεσίες προς Πολίτες» πατάτε το «περισσότερα», που θα σας πάει σε μια άλλη σελίδα. Εκεί, πατάτε την πρώτη σειρά μετά το πάνω πλαίσιο, που γράφει «ΝΕΟ: Εκτύπωση Εντύπων Τελών Κυκλοφορίας και Κατάσταση Οχημάτων».

Έπειτα σας παρουσιάζει δυο επιλογές εισόδου, με κωδικούς και χωρίς κωδικούς TaxisNet. Αφού επιλέξετε κάποιο από τα δυο, σας πηγαίνει στη σελίδα που θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, ΑΦΜ και αριθμό κυκλοφορίας, ενώ σας ζητά και τη χρονιά για την οποία θέλετε να πληρώσετε. Μετά από αυτό θα σας εμφανίσει τα τέλη κυκλοφορίας που μπορείτε να εκτυπώσετε.

Η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου, αλλιώς για εκπρόθεσμες πληρωμένες το πρόστιμο είναι το διπλάσιο του ποσού που σας αναλογεί. Την πληρωμή μπορείτε να την κάνετε ηλεκτρονικά μέσω e-banking ή στην τράπεζα. Σε αυτή τη φάση έχουν αναρτηθεί αρκετά ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας, αλλά όχι όλα, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΔΕ η ανάρτηση θα γίνεται σταδιακά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...