Γιατί πουλάει την Porsche Cayman GT4;

Να αγοράσεις ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και να μην σε ικανοποιεί, μην σου τύχει!

  • -
  • -

Αν είσαι αποφασισμένος να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο αξίας σχεδόν 100.000 ευρώ σίγουρα περιμένεις να μην σε ενοχλεί τίποτα απολύτως. Συνήθως τα αυτοκίνητα που κοστίζουν ακριβά έχουν και μία μεγάλη λίστα αναμονής, όπου συμπληρώνεται το όνομα του κάθε ενδιαφερόμενου. Ανάμεσα στις πολλές παραγγελίες υπήρχε και μία ξεχωριστή περίπτωση που προφανώς δεν γνώριζε ακριβώς τι αγόραζε! Η Cayman GT4 δεν συγκαταλέγεται στα άνετα σπορ μοντέλα, αλλά σε ένα hot αυτοκίνητο με σκοπό να εντυπωσιάσει για την οδική συμπεριφορά του και όχι μόνο.

Ο κύριος λοιπόν αποφάσισε να πουλήσει σχεδόν αμέσως το γερμανικό «όπλο» και αυτό όχι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα, ούτε γιατί δεν ικανοποιούσε τις… ορέξεις του, αλλά γιατί δεν ένιωσε ποτέ άνετα επάνω στα…. σπορ καθίσματα της Cayman GT4.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση που έκανε στο 6speedonline forum έχει μόνο 2.278 km στο οδόστρωμα και φέρει ημι-δερμάτινο σαλόνι. Η εν λόγω Cayman GT4 δεν πάτησε ποτέ πίστα και θα πουληθεί ως καινούργια. Να σημειώσουμε ότι τα μισά χιλιόμετρα έγιναν από την αντιπροσωπεία έως το σπίτι του, που σημαίνει ότι θα έμενε αρκετά μακριά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...