Με Q7 και R8 η Audi στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Η Audi κατεβαίνει με τη γρήγορη γκάμα της και το νέο, εντυπωσιακό Q7

  • -
  • -

Συνωστισμός από γρήγορα μοντέλα γίνεται στο περίπτερο της Audi, η οποία σίγουρα διεκδικεί με αξιώσεις το ενδιαφέρον σας, στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015. Ποιος δεν θέλει να δει από κοντά το νέο R8, το άγριο TTS με τους 310 ίππους ή το δυναμικό SUV, RS Q3 με τους 340 ίππους. Με αξιώσεις στέκεται δίπλα τους, το νέο Q7 το οποίο εισάγει νεοτερισμούς στην κατηγορία του, τόσο σε τεχνολογία, όσο και σε επίπεδο κατασκευής, με νέο πλαίσιο και σημαντικά περιορισμένο βάρος. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στις φωτογραφίες.

 

Το TTS είναι η άγρια εκδοχή του κουπέ TT, το οποίο χρησιμοποιεί τον 2λιτρο TFSI κινητήρα, αλλά με απόδοση που φτάνει τους 310 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic και διακρίνεται επιπλέον για τις δυναμικές του γραμμές, με χαρακτηριστικές αισθητικές πινελιές.

 

Το RS Q3 είναι η άγρια έκδοση του μικρού crossover της Audi, με έντονες αισθητικές διαφορές από τα «ταπεινά» Q3 που το καθιστούν pio επιθετικό και σίγουρα μοναδικό. Φοράει τον 2.5 TFSI με 340 ίππους και 450 Nm ροπής και επιταχύνει από στάση σε μόλις 4,8 sec, με την τελική ταχύτητα να επριορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/ h. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να δείτε και το «μικρό» Q3 με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.4 TFSI με τους 150 ίππους.




Το νέο R8 έκανε πρεμιέρα στην αρχή της χρονιάς στην έκθεση της Γενεύης και τώρα βρίσκεται στην Αθήνα. Στην κορυφαία του εκδοχή εφοδιάζεται με ένα V10 610 ίππων που είναι τοποθετημένος πίσω από την πλάτη του οδηγού. Η μετάδοση περνάει και στους τέσσερις τροχούς, με τα 0-100 km/ h να έρχονται σε 3,2 sec και τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 330 km/ h.




Το Q7 είναι το μεγάλο SUV της Audi και στη νέα του γενιά είναι 325 κιλά ελαφρύτερο, με χαμηλότερο κέντρο βάρους και κατά συνέπεια καλύτερη οδική συμπεριφορά και μεγαλύτερη ευελιξία. Παράλληλα, είναι πιο αποδοτικό και με καλύτερες επιδόσεις. Πλούσια είναι η γκάμα των κινητήρων βενζίνης και diesel.




Το RS3 είναι η γρήγορη εκδοχή του οικογενειακού μικρομεσαίου της Audi. Με πιο επιθετική εμφάνιση, αλλά και έναν τούρμπο κινητήρα 2,5 λίτρων με 367 ίππους και 465 Nm ροπής είναι αναμφίβολα ένα εκρηκτικό μοντέλο, ικανό να προσφέρει συγκινήσεις. Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση, επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/ h σε 4,3 sec. Δίπλα στη γρήγορη εκδοχή του μοντέλου υπάρχει μια diesel με κινητήρα 1,6 λίτρων και τετρακίνηση.




Στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών μοντέλων η Audi παρουσιάζει το νέο A4. Με εντυπωσιακά αεροδυναμικό αμάξωμα, Cd 0.23 και πλούσια γκάμα κινητήρων, προσφέρει οικονομία και επιδόσεις. Το μήκος του είναι 4,73 μέτρα, με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2,82 μέτρα, γεγονός που εξασφαλίζει άνεση στο εσωτερικό για τους επιβάτες.




Το μικρό A1 στην 5θυρη εκδοχή του ή Sportback όπως την ονομάζει η Audi έρχεται με το νέο μικρό 3κύλινδρο κινητήρα του 1,0 λίτρου με απόδοση 95 ίππων, να αποτελέσει τη βάση στην κατηγορία των πολυτελών supermini.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...