Όλη η γκάμα της Volvo στην Αυτοκίνηση 2015

Πλούσια είναι η παρουσία της σουηδική φίρμας στην ελληνική έκθεση

  • -
  • -

Το XC90 είναι ο πρωταγωνιστής της Volvo, στην έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Το μεγάλο 7θέσο SUV, δίνει έμφαση στην άνεση, την ποιότητα και την πολυτέλεια. Συνδυάζεται με τον νέο πετρελαιοκινητήρα D4 με απόδοση 190 ίππων και παρουσιάζεται στην πλέον δημοφιλή εξοπλιστική έκδοση Inscription.

Παράλληλα, παρουσιάζεται το μικρότερο XC60 σε δυο εκδόσεις, R-Design και Inscription, δηλαδή τη σπορ και πολυτελή εκδοχή του. Η πιο προσιτή έκδοση του XC60 είναι η D3 με κινητήρα που αποδίδει 150 ίππους.

Σημαντικό ρόλο στη γκάμα της Volvo παίζει το V40 και φυσικά δεν μπορεί να λείπει από την ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015. Το 5θυρο μικρομεσαίο μοντέλο συνδυάζεται με τον νέο κινητήρα της οικογένειας Drive-E με χωρητικότητα 1.498 cc και απόδοση 152 ίππων. Αυτή η έκδοση διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Η εξοπλιστική έκδοση στην οποία κάνει την παρουσία του το V40 είναι η R-Design, ενώ η ψηλότερη εκδοχή του μοντέλου V40 Cross Country παρουσιάζεται στην Volvo Ocean Race.

Ακόμα πιο πάνω στην μεσαία κατηγορία συναντάμε το S60, σε μια νέα έκδοση T3 με κινητήρα 1,5 λίτρων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Το νέο V60 Cross Country σε έκδοση D4 με τον κινητήρα των 2,0 λίτρων που αποδίδει 190 ίππους αποτελεί την πρόταση της Volvo στα μοντέλα με πολυδιάστατο χαρακτήρα. Τέλος το V60 D6 Twin Engine, είναι η πρόταση της σουηδικής φίρμας στα plug-in hybrid μοντέλα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...