Όλη η γκάμα της Seat στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Με ολοκληρωμένη γκάμα κατεβαίνει η Seat στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2015».

  • -
  • -

Πλούσια γκάμα έχει η Seat στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015, με αυτοκίνητα από όλες σχεδόν τις κατηγορίες. Εκπρόσωπος στα αυτοκίνητα πόλης είναι το γνωστό μας Mii, σε μια ειδική έκδοση Mango. Διακρίνεται για την κορυφαία ευελιξία που του χαρίζουν οι μικρές του διαστάσεις, αλλά και την πρακτικότητα που του προσφέρει το 5θυρο αμάξωμα. Επιπλέον, ο μικρός 1.000άρης κινητήρας διακρίνεται για την οικονομία, αλλά και το νεύρο του μέσα στην πόλη.

 

Το ενδιαφέρον, αναμφίβολα συγκεντρώνει η ανανεωμένη εκδοχή του Ibiza, με αναβαθμισμένη ποιότητα, νέους, αποδοτικούς κινητήρες και αρκετή τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν το supermini της ισπανικής φίρμας στις 3θυρες και 5θυρες εκδοχές του, με κινητήρα βενζίνης 1.0 Eco TSI και τον diesel 1.4 TDI με τους 90 ίππους. Επιπλέον, παρουσιάζεται για πρώτη φορά το Style Connect που προσφέρει υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητα μέσω του συστήματος Mirror Link, το οποίο έχει αναπτυχθεί από τη Seat σε συνεργασία με την Samsung.

 

Τη μερίδα του λέοντος σε επίπεδο ενδιαφέροντος κερδίζει το Leon, το μικρομεσαίο μοντέλο της Seat που είναι διαθέσιμο σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις. Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά την πρακτικότερη των εκδόσεων με τις πέντε πόρτες, με κινητήρες βενζίνης 1.0 EcoTSI με 115 ίππους και diesel 1.6 TDI με 110 ίππους.

 

Το Leon X-PERIENCE κοιτά τον κόσμο από πιο ψηλά, αφού πρόκειται για την έκδοση με αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου. Συνδυάζεται με τετρακίνηση και τον μικρό diesel κινητήρα των 1,6 λίτρων με τους 110 ίππους.


 

Το οικογενειακό Toledo ολοκληρώνει τη γκάμα των μοντέλων της Seat. Προσφέρει άνεση και αυξημένη πρακτικότητα, την οποία συνδυάζει με «μαζεμένες» διαστάσεις και οικονομία στην κίνηση, χάρη στο diesel μοτέρ των 1,4 λίτρων με τους 90 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...