Honda Type R, HR-V και Jazz στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Tρία ολοκαίνουργια και δύο ανανεωμένα μοντέλα παρουσιάζει η Honda στην ‘‘ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015’’. Τα βλέμματα του κοινού αναμένεται να μαγνητίσει το εκρηκτικό Civic Type R, ενώ μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον έχουν τα ολοκαίνουργια Jazz και HR-V

  • -
  • -

Η Honda λανσάρει δύο πολύ σημαντικά μοντέλα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 που θα ενισχύσουν τη θέση της στην ελληνική αγορά. Το Jazz στην τρίτη γενιά του συνεχίζει στην λογική της κορυφαίας πρακτικότητας για supermini, προσθέτοντας αναβαθμισμένη ποιότητα, τεχνολογία κι ένα νέο 1.300άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης με απόδοση 102 ίππους και υποσχέσεις για πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.



Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν ακόμη την ευκαιρία να δουν από κοντά το ολοκαίνουργιο HR-V, ένα μοντέλο που επαναφέρει τη Honda στην κατηγορία crossover και θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης 1.5 VTEC 130 ίππων και diesel 1.6 i-DTEC 120 ίππων.



Τα βλέμματα ωστόσο τραβά σαν μαγνήτης το Civic Type R νέας γενιάς, τόσο με την εκρηκτική του εμφάνιση όσο και με τις προδιαγραφές του: 2λιτρος VTEC TURBO που στέλνει 310 PS στους εμπρός τροχούς, τελική ταχύτητα 270 km/h και 0-100 km/h σε 5,7’’.



Τέλος, στο περίπτερο της Honda παρουσιάζονται ακόμη το Civic MY 2015 και το τετρακίνητο CR-V με τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα των 160 ίππων.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...