Genesis, το high-end παρακλάδι της Hyundai

Ανεξάρτητη και με υψηλότερη στάνταρτ θα είναι η Genesis

  • -
  • -
Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, η Hyundai δημιουργεί ένα παρακλάδι, ανεξάρτητο, με μοντέλα υψηλότερων προδιαγραφών, σε όλα τα επίπεδα. Το όνομα της εταιρείας Genesis, με την επίσημη «έναρξη εργασιών» να αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου.
Μια ιδέα αυτού που θα ακολουθήσει με το σχέδιο του κορυφαίου της σεντάν Genesis G90, το οποίο αναμένεται να αποκαλύψει μέσα στον μήνα. Πρόκειται για ένα πολυτελές μοντέλο, μεγάλων διαστάσεων, με ποιότητα πέρα από τα συνηθισμένα πρότυπα της Hyundai.
Το G90 εισάγει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα, με «αθλητικές» γραμμές, που συνδυάζονται με πολυτέλεια και τεχνολογία. Το μεγάλο καπό κυριαρχεί, όπως επίσης και η μονοκόμματη μάσκα. Τα κομψά φωτιστικά σώματα LED το καθιστούν ξεχωριστό, με τους τροχούς μεγάλων διαστάσεων να ενισχύουν τον δυναμισμό του.
Η Genesis θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την Αμερική, την Κορέα, την Κίνα και την Μέση Ανατολή και σύμφωνα με τη Hyundai, παράλληλα με την ανάπτυξη της εταιρείας θα υπάρξει και η διεύρυνση του δικτύου, με την Ευρώπη, αλλά και άλλες ασιατικές αγορές, να είναι στα άμεσα πλάνα της φίρμας.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...