Τέσσερα νέα μοντέλα από τη Seat

Θα παρουσιαστούν μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, με πρώτο ένα μικρό SUV

  • -
  • -

Η Seat παρουσίασε τη στρατηγική της για την επόμενη 10ετία, ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων, αύξηση κερδοφορίας, με νέα μοντέλα που θα παρέχουν στην εταιρεία υψηλότερο περιθώριο κέρδους.

Τέσσερα στον αριθμό και ανάμεσα σε αυτά θα είναι σίγουρα το μικρό SUV που περιφέρει με τη μορφή concept στις πρόσφατες εκθέσεις αυτοκινήτου. Το είδαμε ως 20V20 Concept στην αρχή της χρονιάς στη Γενεύη και είναι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια της Seat στην κατηγορία των SUV, με την παραγωγή του να αναμένεται μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2016.

Η στρατηγική που έχει σχεδιάσει η Seat και θα ακολουθήσει έχει λάβει την έγκριση από τη «μαμά» VW και θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της ισπανικής φίρμας. Επιπλέον, ένα νέο αποδοτικό πρόγραμμα, που θα μειώσει τις δαπάνες και θα αυξήσει τις επενδύσεις, δίνοντας νέα δυναμική στην εταιρεία.

Ο νέος πρόεδρος της Seat, LucadeMeo, που αντικατέστησε τον Jürgen Stackmann στο τιμόνι της SEAT, υπογράμμισε τη συμβολή του προσωπικού της εταιρείας για τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν τα τελευταία χρόνια: «Θα ήθελα να αναγνωρίσω την προσπάθεια και την αφοσίωση όλων των εργαζομένων της SEAT τα τελευταία χρόνια. Από εδώ και στο εξής, εγώ προσωπικά, θα συνταχθώ με το ίδιο πάθος και αφοσίωση στη μάρκα, έτσι όπως έχουν επιδείξει και όλοι οι εργαζόμενοι. Η Seat έχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να παράγει υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα. Εργαζόμαστε με συνέπεια, είμαστε παθιασμένοι, γρήγοροι, ευέλικτοι και διαθέτουμε τη τεχνολογία. Είμαι πεπεισμένος ότι η στρατηγική που θα παρουσιάσουμε σήμερα θα αποτελέσει μία τεράστια επιτυχία».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...