Ένα νέο VW Caravelle… από τα παλιά

Μια ειδική έκδοση του νέου Caravelle έρχεται να ξυπνήσει μνήμες από το μοντέλο πρώτης γενιάς

  • -
  • -

Η VW αναβιώνει στις λεπτομέρειες το θρυλικό Caravelle εστιάζοντας σε αυτό που το έκαναν τόσο αγαπητό. Φυσικά, το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του T1 ήταν η ιδιαίτερη διχρωμία του, σε κόκκινο και λευκό. Το νέο συναντά το ρετρό, με τις διαστάσεις των τροχών να είναι 18 ίντσες, αλλά τη σχεδίαση να διατηρεί τους δεσμούς της με το παρελθόν.

Κατά τα λοιπά, στο σύγχρονο απόγονο του T1 θα βρείτε φώτα τύπου LED, εμπρός και πίσω, προβολείς ομίχλης, με λειτουργία cornering, που στρέφονται μαζί με το τιμόνι, αλλά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ενώ στις ευκολίες ανήκουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος.

Στο εσωτερικό τα πράγματα ελάχιστα θυμίζουν το μοντέλο πρώτης γενιάς, αφού το επίπεδο εξοπλισμού είναι από τα πιο πλούσια που μπορείτε να βρείτε σε ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Αυτόματος κλιματισμός τριών ζωνών, επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα, είναι μερικά από αυτά που θα κλέψουν στις εντυπώσεις στο εσωτερικό του.

Η νέα ειδική έκδοση του Caravelle 6ης γενιάς είναι διαθέσιμο μόνο με τον 2λιτρο κινητήρα diesel Euro 6 BlueMotion, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Ωστόσο, έχετε την επιλογή στην ισχύ, αφού υπάρχουν δυο εκδόσεις του κινητήρα αυτού, με 150 και 204 ίππους.

Το βιβλίο των παραγγελιών ανοίγει τον επόμενο μήνα, με τις ενδεικτικές τιμές στην Αγγλία να είναι 71.903 ευρώ για το «μικρό» και 75.351 ευρώ για το ισχυρότερο των 204 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...