10 νέα μοντέλα στην ελληνική αγορά

Νέες εκδόσεις ή ολοκαίνουργια μοντέλα που ξεκίνησαν πρόσφατα την εμπορική τους πορεία στη χώρα μας

  • -
  • -

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές σε αυτό το θέμα που αφορά τις νεότερες αφίξεις στην ελληνική αγορά. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης, crossover, SUV, supermini, μικρομεσαία, αλλά και ένα εντελώς ειδικό αυτοκίνητο για λίγους, όπως το νέο Ford Focus RS με τους 350 ίππους. Σίγουρα κάποιο από αυτά θα ταιριάζει στις ανάγκες ή στις προτιμήσεις σας.

Δείτε αναλυτικά τα 10 new entry της ελληνικής αγοράς, πατώντας πάνω στις φωτογραφίες για περισσότερες πληροφορίες.

Jeep Renegade 1.4T 4x4 auto

Μια νέα έκδοση με τετρακίνηση και το αυτόματο 9άρι κιβώτιο ταχυτήτων για το αγαπητό Jeep Renegade, στην κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.4Τ των 170 ίππων.

 

Peugeot 2008

Το πολυεργαλείο της Peugeot με τον κωδικό 2008, αποκτά νέες εκδόσεις με κινητήρες που έχουν πιο οικολογικό προσανατολισμό.

 

VW Polo 1.0 TSI

Διαθέσιμη με το Polo είναι η νέα ισχυρή έκδοση του 1.000άρη TSI με τους 110 ίππους, με τις ενδιαφέρουσες επιδόσεις και τους χαμηλούς ρύπους.

 

Fiat 500 MY2016

Ανανέωση στα σημεία για το αειθαλές και πάντα επίκαιρο μικρό και στιλάτο Fiat 500, το οποίο επανέρχεται με μια έκδοση MY2016.

 

Seat Ibiza 1.0 TSI

Το ανανεωμένο Seat Ibiza που ήρθε με το νέο τούρμπο κινητήρα 1.0 TSI, τον σύγχρονο 1.4 TSI ACT και τους οικονομικούς diesel σε κερδίζει με την τιμή του… και όχι μόνο.

 

Ford Focus RS

Κατόπιν παραγγελίας είναι διαθέσιμο το κορυφαίο Ford Focus RS, με 350 ίππους και τετρακίνηση.

 

Suzuki Vitara S 1.4T 140PS

Το Vitara είναι το πρώτο μοντέλο της Suzuki που έρχεται με τον νέο τούρμπο κινητήρα 1.4 BOOSTERJET, με απόδοση 140 ίππων και 220 Nm ροπής.

 

SsangYong Tivoli diesel 4x4

Η SsangYong εμπλουτίζει τη γκάμα του Tivoli με μια diesel έκδοση, προδιαγραφών Euro 6, ενώ διαθέσιμες είναι και τετρακίνητες εκδόσεις.

 

Seat Leon 1.0 TSI 115PS

Με τον νέο κινητήρα 1.0 TSI που συνδυάζει επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση και ρύπους, το Leon γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό.

 

VW Touran 2015

Το νέο VW Touran που διακρίνεται για τη χρηστικότητά του είναι εδώ, με πλούσια γκάμα κινητήρων και πλήρες επίπεδο εξοπλισμού.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...