GOCAR mobile apps: Τα έχεις όλα στο χέρι σου!

Ολόκληρος ο κόσμος του Αυτοκινήτου στο κινητό σου! Μετά τις Android συσκευές, τώρα και στα iPhones!

  • -
  • -

Το GOCAR συνεχίζει να ανοίγει ψηφιακούς δρόμους για να φτάνει κοντά σου οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι μέσω των εφαρμογών για android και iPhone κινητά. Οι GOCAR mobile apps αποτελούν ιδανικές πηγές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τους λάτρεις του Αυτοκινήτου, συνδυάζοντας γρήγορη και εύκολη πλοήγηση με πλούσιο περιεχόμενο και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

 

Ολόκληρος ο κόσμος του αυτοκινήτου έρχεται στο κινητό σου, αφού πλέον με μια ματιά μπορείς να ενημερώνεσαι για όλη την επικαιρότητα, να βρίσκεις τις προσφορές, να μαθαίνεις για όλα τα νέα μοντέλα, ή να διαβάζεις τις αναλυτικές δοκιμές της έμπειρης ομάδας του GOCAR.

 

Αλλά και η απόλαυση παίρνει mobile διαστάσεις. Το smartphone σου μετατρέπεται σε μια οθόνη προβολής χιλιάδων video αλλά και εντυπωσιακών εικόνων από τις μοναδικές παραγωγές του GOCAR- και όχι μόνο. Η πλοήγηση στις GOCAR mobile apps γίνεται προσωπική υπόθεση με μία σειρά χρηστικών εργαλείων που σου δίνουν πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης (κλείσε ένα test drive, αγαπημένα, ειδοποιήσεις κ.α.).

 

Κατέβασε ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ τις εφαρμογές του GOCAR από το Google Playstore & το iTunes και σέρφαρε στον κόσμο του αυτοκινήτου!
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...